NIO ET5 TOURING - Elbilen I alle har ventet på!

NIO ET5 TOURING - Elbilen I alle har ventet på!

1815visninger 0 svar | 15. jun 2023


NIO er et relativt nyt bilmærke i Europa, og de skiller sig ud som det første asiatiske bilmærke, der satser på at kunne skifte hele batteriet ud med en såkaldt batteristation. I spidsen for mærket finder man William Li, der har en mission om at skabe en renere verden, hvilket afspejles i NIO's logo. Lige som NIO har præsenteret deres topmodel eT6, SUV'en eL6 og den mindre eT5, kommer der pludselig ikke bare én ny model, men to. På scenen kommer eT5 Touring, der er en rummelig touring-variant, samt ES6, en større crossover.

NIO et5
NIO har netop introduceret den nye eT5 i Danmark, hvilket er en bemærkelsesværdig begivenhed, da den præsenterer noget sjældent inden for elbiler: en elektrisk stationcar. Med lanceringen af NIO eT5 Touring imødekommer virksomheden efterspørgslen fra kunder, der længe har ønsket sig en elbil i stationcar-format. Dette træk er strategisk, da det giver mening at udvide sortimentet med en stationcar-udgave af eT5, da det er en populær biltype blandt mange bilkøbere.

NIO's eT5 Touring imponerer ikke kun med sin elektriske drivkraft, men også med sin imponerende plads. Den måler 4.790 mm i længden, 1.960 mm i bredden og 1499 mm i højden, hvilket giver den en solid tilstedeværelse på vejen. Med en akselafstand på 2.888 mm og elegante 19-tommer/20-tommer hjul, leverer den en imponerende køreoplevelse. Men det er ikke kun på vejen, at eT5 Touring imponerer. Bagagerummet er også et sandt vidunder, der tilbyder både rummelighed og fleksibilitet. Med en almindelig volumen på 450 liter har du masser af plads til at transportere dine fornødenheder. Men her kommer det virkelig interessante: Når begge bagsæder er lagt ned, kan du nyde et imponerende maksimalt pladsforhold på 1300 liter. Dette betyder, at du har masser af plads til at transportere store genstande eller håndtere større indkøbsture uden besvær. Uanset om du er på vej ud på en roadtrip med familien eller skal håndtere hverdagens udfordringer, vil eT5 Touring med sin rummelighed og alsidighed uden tvivl imponere dig. Det er den perfekte kombination af stil, ydeevne og praktisk anvendelighed, der gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker en elektrisk stationcar.




eT5 Touring imponerer ikke kun med sit design og rummelighed, men også med sine imponerende ydeevner og avancerede teknologiske funktioner. Denne fantastiske elbil kommer i to versioner: en med et 75 kWh batteri og en med et større 100 kWh batteri. Uanset hvilken version du vælger, får du en kraftfuld ydeevne, der vil få pulsen til at stige. Begge udgaver af eT5 Touring yder 496 hk og 700 Nm drejningsmoment, hvilket sikrer imponerende acceleration og fart. På blot 3,9 sekunder kan du nå fra 0 til 100 km/t, hvilket giver en adrenalinfyldt køreoplevelse. Selvom eT5 Touring imponerer med sin kraft, glemmer den ikke at være effektiv. Udgaven med det 75 kWh batteri har en imponerende rækkevidde på 435 km, mens udgaven med det større 100 kWh batteri kan køre op til 560 km på en enkelt opladning. (WLTP).

Dette giver dig mulighed for at tage længere ture uden bekymring for at løbe tør for strøm. Men det er ikke alt. eT5 Touring er også udstyret med NIO's avancerede NAD-teknologi, som inkluderer et sofistikeret LiDAR sikkerhedssystem med hele 33 sensorer. Dette system overvåger konstant trafikken omkring dig, hvilket øger sikkerheden og giver dig ekstra tryghed på vejen. Med eT5 Touring får du ikke kun en kraftfuld og imponerende elbil, men også den nyeste teknologi og sikkerhedsfunktioner, der er designet til at gøre din køreoplevelse mere behagelig og tryg.

NIO eT5 Touring kan allerede fra i dag bestilles. Venter dog på de danske priser offentliggøres.



Kort om NIO ES6. 



NIO's næste kapitel i Europa markeres med lanceringen af deres ES6 model. Denne større Crossover er faktisk den mest solgte NIO på verdensplan, hvis man inkluderer den tidligere model. Den nye ES6 introduceres for første gang i Europa og forventes at have den samme elektriske drivlinje som eT5-modellen.




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
NIO ET5 TOURING - Elbilen I alle har ventet på!
Annonce