Nissan Altima - den forbudte Nissan!

Nissan Altima - den forbudte Nissan!

3786visninger 1 svar | 28. mar 2018
Nissan Altima


Nissan er tilbage med deres mest vigtigste bil Altima, som har en tung stamtavle at følge. Den nye Altima vil kun blive solgt i dele af asien og Amerika. Man kan godt se Altima som det europæiske svar for en VW Passat, da det er en af de mest solgte Sedaner derover. Nissan's mål med den nye Altima, er at gøre den mere grøn og sikker. 

Væk er den gamle 3,5 V6'er, som var et hjertepunkt hos Nissan.Istedet skal man byde velkommen for en ny 2,0'er med det de kalder for VC-Turbo. VC står for variable compression, og er en af de reneste firecylindret motorer på marked. Den yder 270 Hk, men vil kun fås med Forhjulstræk... Skal en Altima trække på alle firehjul, så er man nødsaget til at vælge imellem en helt ny 2,5 firecylinder eller 2,0 sugemotor. Nissan har dog endnu ikke giver nogle form for teknisk data af de motorer endnu. 

På sikkerheds fronten får Altima det sikkerhedsudstyr, som man forventer af biler i den klasse idag. Her vil der b.la. komme deres ProPilot Assist Fartpilot, som er en adaptiv fartpilot, der kan følge med trafikken, samt holde øje med de blinde vinkler for en. 


I kabinen er der dog ikke sket det store, hvor der dog er kommet et nyt 8" Touch skærm. 


-------------------


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Nissan Altima - den forbudte Nissan!
  •   28. mar 2018 Jeg synes at Japanerne er kommet rigtigt godt med designmæssigt. Især Mazda og Nissan har flere rigtig flotte biler på programmet, og selvom der er delte meninger om den nye designlinje fra Honda, synes jeg også at de er godt med. Selv Toyota har nogle flotte modeller, hvis man ser bort fra Prius og Mirai.

    Jeg havde aldrig troet at jeg ville vende mig om for at se efter en Nissan, men det har jeg nu gjort i noget tid.


Kommentér på:
Nissan Altima - den forbudte Nissan!
Annonce