Nye bilspil i 2020: Gran Turismo 7 vs. Project Cars 3

Nye bilspil i 2020: Gran Turismo 7 vs. Project Cars 3

21. jan

Dette indhold er sponsoreret

Året i år kan meget vel blive et rigtig godt år for bilelskere, der godt kan lide racerspil. Der er nemlig lagt i kakkelovnen til et par store udgivelser på racerspilsfronten. To af de største udviklere har ihvertfald et spil udviklingsfasen, der måske rammer markedet allerede i 2020. Nærmere bestem er det Playstations Gran Turismo 7, Project Cars 3 til PC og Forza Motorsport til Xbox. De to førstnævnte er virkelig i racerspilsentusiasternes øjne udset som de største racer-udgivelser i 2020. Men hvilket et af de to spil kommer til at være det bedste i 2020 er det store spørgsmål. I denne artikel kigger vi derfor nærmere på, hvilke racerspil der kan forventes mest af i år. I samarbejde med csgocrosshairs.com, ser vi på hvilke bilspil, der kommer til at hitte i år. Først ser vi på, hvad vi kan forvente af årets udgivelser samt hvilke tilføjelelser, som kan forventes at være inkluderet i disse spil. Dernæst kigger vi på de to spil, Project Cars og Gran Turismo og hvorfor netop disse to kan være med til at revolutioner racerspillet som vi kender det. Det er netop også et år, hvor der udkommer nye spillekonsoller, hvilket betyder at spillene kan optimeres til at være bedre end nogensinde før.


Hvad kan vi forvente af racerspil i 2020

Racerspil det kommende årti bliver “revolutionerende og game changers”. Det mener ihvertfald chefen for SMS, der udvikler Project Cars. I 2020 kan vi forvente en del store udgivelser på racerspilsfronten, og det er endnu ikke til at sige, hvornår disse spil udkommer og hvad de vil indeholde. Det er dog relativt fast, at der både kommer store racerspil til alle gaming-platforme. Nogen af dem vil endda inkludere VR-teknologien for at tage racerspillet til det næste niveau. Den realistisk simulering af ræs i spillene vil formentlig også blive af en dimension, end vi hidtil har været vant til. Alt i alt er der store ting i vente for racerspil i 2020.


Project Cars har indtaget tronen

Project Cars er et relativt nyt franchise, når man taler om racerspil, men alligevel har den realistiske racing simulator alligevel slået bunden ud af især PC-markedet. Her har fans lovprist spillene fra Project Cars som værende nogle af de mest realistiske i nyere tid. Specielt toeren af Project Cars blev af anmeldere og brugere kaldt “ren perfektion”. I 2020 eller tidligt i 2021 ligner det at endnu et Project Cars-spil bliver sat i søen. Det er det tredje af slagsen for racerspillene, der er udviklet af Slightly Mad Studios.


Gran Turismo har den legendariske historie

2020 kan også meget vel blive året, hvor Gran Turismo 7 udkommer til Playstation. I hvertfald har fans sukket efter et nyt Gran Turismo spil i årevis, og nu ligner det altså, at et nyt Gran Turismo er på vej mod lancering i slutningen af 2020 eller starten af 2021. Hvad spillet kommer til at indeholde er endnu uvist, men sikkert er det, at når et spil bliver udgivet under Gran Turismo navnet er det næsten altid synonym med kvalitet. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x