Nyt sofabord? Find inspiration og få gode råd her

Nyt sofabord? Find inspiration og få gode råd her

1. feb

Et sofabord er en praktisk og stilren tilføjelse til ethvert sofaområde, og mange vil sværge til, at hyggehjørnet aldrig er komplet, før det også er udstyret med et flot bord. Sofaborde kan i dag tjene mange forskellige formål, og det er derfor en god idé at tænke over, hvad du egentlig forventer af dit sofabord, inden du går på indkøb. 

Hvad skal du tænke på, når du vælger nyt sofabord?

Du kan vælge et moderne sofabord i mange forskellige variationer, og du bør derfor først og fremmest tænke på, hvilket formål dit nye bord skal tjene. Hvis du gerne vil have mulighed for at invitere venner og familie på besøg til kaffe og kage i sofaen, skal du naturligvis have et stort og praktisk sofabord, som giver dig mulighed for at samle mange mennesker omkring de gode sager. 


Mindre kan dog også gøre det, hvis du har andre behov, hvorfor du også kan overveje et simpelt hjørnebord, som kan holde godt styr på din kaffe. Eller du kan overveje at investere i flere små stabelbare sofaborde, der nemt kan findes frem og rykkes rundt på, så du alligevel får mulighed for at servere kaffe og kage i sofaen for dine gæster, selvom du ikke har plads til et stort sofabord. 


Du skal også tænke på materiale og derved holdbarhed, hvis du har børn i familien. En bordplade i ubehandlet egetræ er eksempelvis i risiko for at få varige mén, hvis der ofte spildes på den, og det kan derfor være en god idé at kigge mod glas, klinker, marmor eller andre overflader, der ikke suger væske til sig, hvis du har børn i familien. 


Endeligt skal sofabordet også passe ind i størrelse og stil, så det kommer til at gå i spænd med den eksisterende indretning. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce