Økologisk vin der slår benene væk under dig

Økologisk vin der slår benene væk under dig

14. nov 2019

Økologisk vin har i de seneste år oplevet en massiv fremgang i produktion og popularitet. På grund af en intens smag, den fremadstormende økologi-bølge og de mange fordele ved økologisk vinhandel har den lækre vin fået et fortjent opsving. På verdensplan er det under 5% af alt den vin som bliver konsumeret som er økologisk. Det lyder måske ikke af meget, men faktisk er det en kæmpe fremgang i dette årtusinde. Hos SbS Wine har man samlet økologiske og biodynamiske vine fra hele verden, som har fået en kærlig tilbudsbehandling, der gør det nemt og billigt at handle de eftertragtede flasker. Hvad der førend var tiltænkt dyre restauranter og vinbarer rundt omkring i de fine dele af verden, har folk nu fået muligheden for selv at smage på godterne, og det kommer du med garanti ikke til at fortryde. Vinsmagning er som regel en populær aktivitet, men du behøver ikke smide mange penge efter et arrangement på en restaurant eller lignende. Det er både nemt og mere hyggeligt at holde det derhjemme. På den måde skærper du dine egne foretrukne varianter, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal servere næste gang du har inviteret på lækker middag. Inviter venner, kollegerne eller familien til økologisk vinsmagning og få hul på dit næste vineventyr. 


Rød, vin, rosé eller mousserende? 

Taniner, syre, sulfitter, iltning og prop? Der er mange fine betegnelser inden for vinens verden og terminologien bag kan være noget så forvirrende. Du kender måske det med at sidde på en restaurant, hvor tjeneren kommer med en lang svada om vinens natur og historie. Det vigtigste er dog smagen og oplevelsen du får, når du får vinen i munden. Hver person har sin egen smagsfavoritter; sød, tør, kraftfuld, fyldig eller rund. Præferencer og foretrukne varianter differentierer sig uhyre meget fra person til person. Det betyder også, at det nødvendigvis ikke er den dyreste vin, som slår benene væk under dig. Hos SbS Wine finder du vine i alle aldre, smagsvarianter og priser. Alle vine er økologiske og biodynamiske og rummer hver især en bred pallette af smagsoplevelser. Lige fra friske, sprøde og ranke til fyldigere og mere frugtrige hvidvine, lette elegante til intense og kraftige rødvine og syrlige eller søde mousserende vine. Med en økologisk eller biodynamisk vin, kan du finde vin til både desserten, tapas, fisk, kød eller ost. Mulighederne er mange, så det er bare med at dykke ned i de skønne økologiske flasker!

Økologisk vinhandel i særklasse

Hos SbS Wine har man indført et nyt koncept, der hedder ‘fastpris’. Det betyder at prisen med garanti vil forblive uændret uanset hvad. Her mener man, at økologisk og biodymisk vin er for alle, og dermed kan du altid finde lækre vine til faste lave priser. Økologisk og biodynamisk vin har en helt særlig ‘renhed’ og charme, og det har man hos SbS Wine forsøgt at indkapsle ved deres enorme vinbibliotek. Om det er rød, hvid eller rosé er økologisk og biodynamisk vin fyldt med aroma, smag og charme, som du ikke finder i andre vine. Gå på opdagelse blandt de mange forskellige økologiske flasker og få en smagsoplevelse, du sjældent glemmer. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce