OPEL FRONTERA - Et IKON fra OPEL

OPEL FRONTERA - Et IKON fra OPEL

713visninger 0 svar | 9. apr

Et billede, der indeholder hjul, køretøj, Landkøretøj, dæk

Automatisk genereret beskrivelse


Billeder er fra Stellantis PRSSE AFDELING

 

Ikke en SUV mere.

Dette er den nye Frontera fra OPEL, og for dem der kan huske Frontera fra 90’erne, var det en SUV af den gamle skole. Sådan er det langt fra med den nye, som i bund og grund er en minibil på stylter eller en Crossover, som det hedder. Endnu mere interessant er det, at den nye Frontera er blevet helt elektrisk! Den nye Frontera er en del af Stellentis-gruppens strategi for nye biler, og derfor deler den teknik med den kommende e-C3 Aircross. Grundlæggende overtager den nye Frontera fra den tidligere OPEL CROSSLAND, der dengang overtog pladsen fra OPEL MOKKA…

De præcise tekniske specifikationer for Frontera er stadig uafklarede, men med det kan forventes at den får samme batteri fra den nye Citroen e-C3 på 44 kWh, der driver en enkelt motor monteret foran. DC-opladningshastigheder for Citroen er vurderet til 100 kW, en værdi vi forventer, at Frontera vil matche. Dog har OPEL også nævnt en benzinmotor med Mild-Hybrid teknik. Dette forventes også at være en 100 hk 1,2 Turbo.

 

Et billede, der indeholder bil, køretøj, Midterkonsol, Motorkøretøj

Automatisk genereret beskrivelse


Den kommende OPEL Frontera lover at løfte praktikaliteten til nye højder sammenlignet med den nuværende OPEL Crossland. Med En bagagerumskapacitet på 460 liter, udvides mulighederne betydeligt. Foldning af den anden række sæder ned åbner op for en mere 1.600 liters kapacitet, der giver fleksibilitet til enhver situation. Mens der endnu ikke er officielle udmeldinger om muligheden for en syv-sæders variant.

Ny kabine for en OPEL

Opels fulddigitale Pure Panel-cockpit består af to 10” skærme, og en ny funktion for Opel er, at brugerens mobiltelefon kan blive projiceret op og blive en direkte del af infotainmentsystemet. Som en smart detalje er der også en kølet trådløs opladningsplads til mobiltelefonen samt fire USB-porte.

OPEL planlægger at lancere den nye Frontera på det danske marked med en konkurrencedygtig indgangspris. Yderligere information forventes også at blive offentliggjort snart.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
OPEL FRONTERA - Et IKON fra OPEL
Annonce