På kør-selv-ferie i Danmark

På kør-selv-ferie i Danmark

5. dec 2022

Elsker du det praktiske ved at have din egen bil med på ferie, men orker du ikke de mange timer i bilen, hver gang du skal på ferie? Tag på sjove og spændende kør-selv-ferier herhjemme. Der er masser at opleve, og der er klart attraktioner for enhver smag og ethvert budget.

Der er så mange oplevelser i Danmark, at det nogle gange kan være helt svært at sætte sig fast på en destination. Her kan du få lidt inspiration til, hvad du kan opleve på køreferie herhjemme.


Vestkystens vidunderlige verden

Tag bilen med til Esbjerg og Vadehavet. Her kan du opleve havets vilde kræfter, når tidevandet bestemmer, om du kan komme til eller fra Fanø.

Du kan gå lange ture på de vidtstrakte sandstrande langs kysten, og alt efter årstiden kan du nyde en badetur og flyve med drage eller windsurfe og samle sjove opskyllede genstande langs vandkanten.

I de små, hyggelige byer langs kysten kan du finde lokal brugskunst og mange forskellige madspecialiteter, ligesom du kan smage på lækre fiskeretter og endda købe dem friskfanget på havnen.

 

Djursland og omegn

På Djursland nær Aarhus kan du slå dig løs i de idylliske omgivelser i Nationalpark Mols Bjerge. Her kan du tage på forskellige vandreture, som både går gennem skov, eng og by. Der er rig mulighed for at opleve dyreliv på tæt hold, og måske er du heldig at kunne finde bær og svampe, som du kan bruge til nogle af dagens måltider.

Der findes også mange børnevenlige attraktioner i nærheden af Aarhus såsom:

 

        Den Gamle By i Aarhus

        LEGOLAND Billund

        DJURS Sommerland

        Jesperhus

        Kattegatcentret

Det er nemt at komme til Djursland, selv hvis du ikke lige bor i nærheden. Tag MOLSLINJEN fra Sjællands Odde direkte til Ebeltoft eller Aarhus og kør derefter videre på din ferie. Du får en mental pause og sparer samtidig brændstof.

 

Møns Klint og ø-hop

Måske vil du ned på Sydsjælland og opleve den vilde, rå natur ved Møns Klint. Herfra kan du køre videre til Lolland, hvor du kan sejle til Langeland og Ærø. Oplev ø-kulturen og de hyggelige små byers charme. Du kan også overnatte på campingplads nær vandet, hvor bilen nemt kan parkeres.

Du kan komme vidt omkring på kort tid ved bilferie i Danmark. Afhængig af feriens længde kan du faktisk nå at opleve virkelig mange forskellige egne i landet og kombinere forskellige ferietyper. Der er både tid til friluftsliv samt de mere kulturelle indslag. Så er der også noget til hele selskabet.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce