Peugeot 208 og e-208 . Mere still over Dansk favorit ...

Peugeot 208 og e-208 . Mere still over Dansk favorit ...

1182visninger 0 svar | 6. jul 2023


Danmarks mest solgte bil sidste år er tilbage i en opdateret udgave, hvor der er spændt op for mere strøm!

Selvom Peugeot 208 ikke var en bil, der desperat havde brug for en opdatering, har det ikke forhindret den franske bilproducent i at præsentere for et Faceliftet af den populære Minibil. Opdateringerne rækker langt ud over det æstetiske og giver den nye model potentialet til at blive endnu mere populær end sin forgænger.

En af de største nyheder ved den nye Peugeot e-208 er den forbedrede rækkevidde. Den nye model runder nu over 400 kilometer, mens den nuværende e-208 kører op til 362 kilometer. Peugeot har valgt en anderledes tilgang end mange producenter, der blot monterer et større batteri for at opnå længere rækkevidde. Den nye e-208 har faktisk det samme batteristørrelse, men med en større kapacitet på 1 kW, hvilket bringer den op på 51 kW.

Dog forsætter 208 lidt endnu med benzinmotorer.

Hvis man ikke er interesseret i at køre en elbil, vil man stadig have mulighed for at købe 208 i enten hybrid- eller benzinmotor-udgaver. Hybridmodellerne er udstyret med et 48-voltsystem, der er kombineret med Stalantis PureTech-motorer, der fås med enten 100 hk eller 136 hk, mens benzinmotormodellerne består af en 1,2-liters 3-cylindret motor med henholdsvis 75 hk og 100 hk. PureTech 75 har en 5-trins manuel gearkasse, mens PureTech 100 er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse.




Peugeot har ligeledes udstyret den nye 208 med sit standard i-Connect system, mens i-Connect Advanced infotainmentsystemet er tilgængeligt som en valgmulighed. Begge systemer styres via den nye 10-tommers skærm, der inkluderer trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Allure- og GT-modellerne er desuden udstyret med 3 USB-C-porte, en kraftigere trådløs oplader og high-definition front- og bagkameraer til parkering.

Peugeot har endnu ikke annonceret pris eller hvornår vi kan forvente den nye lille franske bil til Danmark




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Peugeot 208 og e-208 . Mere still over Dansk favorit ...
Annonce