Peugeot E-3008 - Sætter en ny Standard i klassen

Peugeot E-3008 - Sætter en ny Standard i klassen

4411visninger 0 svar | 8. sep 2023

OPDATERET MED INFORMATION OMKRING YDELSE OG RÆKKEVIDDE! (12/09)


Peugeot tager endnu et spændende skridt ind i den elektriske fremtid med deres seneste tilføjelse til elbilmarkedet, E-3008. Denne fuldt elektriske model er bygget på den avancerede STLA Medium-platform, som er skræddersyet til batterielektriske køretøjer. Med denne satsning viser Peugeot deres engagement i at levere avanceret teknologi og en miljøvenlig køreoplevelse. Ifølge de seneste rapporter vil E-3008-serien omfatte forskellige kraftenheder, der giver kunderne mulighed for at vælge den, der passer bedst til deres behov. Det mest imponerende aspekt af den nye E-3008 er dens kraftfulde elektriske drivlinje. Topmodellen i serien vil have firehjulstræk og en batterikapacitet på imponerende 98 kWh. En af de mest afgørende faktorer for mange elbilentusiaster er rækkevidden, og her skuffer E-3008 bestemt ikke.

Selv på elbilsfronten bliver udvalget stadig bredere, og Peugeot's E-3008 tilbyder tre forskellige "motorvarianter" at vælge imellem. Disse tre muligheder omfatter en Standard-Range 214 hk udgave med  525 km rækkevidde, en Long-Range 231 hk udgave med  også 525 km rækkevidde og topmodellen Dual-Motor med hele 326 hk  og 700 km rækkevidde. Hvis man beslutter sig for at gå med de første to motorer, kan man forvente en imponerende tophastighed af drejningsmomentet på 343 Nm, som genereres af den forreste motor. Men for dem, der søger endnu mere power og trækkraft, har Dual Motor-varianten en ekstra bagmotor, der tilføjer yderligere 166 Nm til blandingen. Samlet set giver dette en imponerende maksimalt drejningsmoment på 509 Nm, hvilket gør E-3008 til en potent og alsidig elbil, der passer til forskellige kørselsbehov.

Dette resulterer i imponerende præstationstal. Ifølge Peugeot vil både Standard Range- og Long Range-modellerne nå fra 0-100 på blot 5,4 sekunder for den lettere Standard Range-model og 5,5 for Long-Range udgaven. 
Den 326 hk  og  509Nm Dual-motor udgave accelererer dog fra 0-100 km/t på kun 3,9 sekunder - det er seriøs Hot Hatch-ydelse i disse dage. Ikke desto mindre bruger både Standard Range og Long-Range en mindre batteripakke med en brugbar kapacitet på 73 kWh - Dual Range øger måling til 98 kWh. Derfor kan den officielt køre 700 km, mens E-3008-modellerne med de mere kompakte batterienheder stadig kan præstere en respektabel teoretisk maksimum på 525 km mellem opladninger. Hvad angår opladning, er den maksimale opladningshastighed for E-3008 160 kW. Som standard er der monteret 11 kW trefaset AC-opladning, mens et 22 kW forbedret system er tilgængeligt som en valgmulighed. . 

For allerførste gang vil 3008 blive fuldstændig elektrisk, og der er ingen planer om at inkludere diesel eller benzinversioner i modelprogrammet! For Peugeot repræsenterer 3008 deres indtræden i elbilsegmentet i samme klasse som Volkswagen ID.4 eller Renault Scénic E-tech.


 Men det er ikke kun den elektriske drivlinje, der gør denne bil bemærkelsesværdig. E-3008 bliver den første produktionsmodel, der introducerer den nyeste generation af Peugeots i-Cockpit-teknologi, og interiøret er virkelig noget særligt. Lad os starte med midtpunktet i bilens kabine: et imponerende 21" buet panoramaskærm, der er fritstående og sammenfletter det digitale instrumentpanel, head-up-displayet og berøringsskærmen til én enhed. Denne skærm er placeret lige over det traditionelt små diameterrat, som giver føreren en unik oplevelse af at have alle de vigtigste oplysninger inden for rækkevidde. På midterkonsollen finder vi en mindre berøringsskærm, der er udstyret med konfigurerbare "i-Toggles" genveje, som giver føreren hurtig adgang til vigtige funktioner og indstillinger. Dette er en smart funktion, der giver brugerne mulighed for at tilpasse bilens kontrolelementer efter deres præferencer. Udover den avancerede teknologi er interiøret i E-3008 også præget af materialer af høj kvalitet og omfattende brug af omgivelsesbelysning, der skaber en futuristisk og luksuriøs atmosfære. Dette er en bil, der ikke kun tager højde for funktion og ydeevne, men også fokuserer på komfort og æstetik. Peugeot E-3008 er på vej til at ændre opfattelsen af, hvad en moderne bilkabine kan være. Med sin imponerende i-Cockpit-teknologi og luksuriøse interiør vil den appellere til dem, der søger en avanceret og futuristisk køreoplevelse. Peugeot viser her deres engagement i at levere biler, der kombinerer teknologi og stil på en imponerende måde.


Vi ser frem til at få flere oplysninger om denne model den 12. september, og jeg er klar til at dele mere om denne spændende nye elbil med dig! Derudover forventes en større E-5008-version med op til syv sæder også at blive lanceret senere.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Peugeot E-3008 - Sætter en ny Standard i klassen
Annonce