Porsche 718 Cayman GT4 og Spyder-

Porsche 718 Cayman GT4 og Spyder-

352visninger 2 svar | 18. jun 2019
Porsche er tilbage med nye varianter af deres "baby" model 718. I Boxster og den lukket Cayman variant, vil der for første gang kunne fås en seks cylindret boxermotor, uden brug af Turbo. Cayman GT4 og Boxster Spyder er samme bil, hvor før i tiden havde de to forskellige motorer. Motoren er en 4-liter Boxermotor med sug, som faktisk er en videreudvikling af deres 3-liter turbo fra 911 Carrera. Motoren yder 420 hk og 420Nm. 0-100 er omkring 4,4 sekunder, og en topfart på 301 km/h i Spyder'en og 304 km/h i GT4, gør dette dem til de hurtigste Cayman/Boxster nogensinde. På trods af fokus på ydeevne, er motoren udstyret med et adaptivt cylinderstyringssystem, der "midlertidigt" afbryder indsprøjtningsprocessen i en af de to cylinderbanker, for at reducere brændstofforbruget. Faktisk skulle den nye Cayman GT4 være hele 10 sekunder hurtiger rundt på Nordschleife'en end den forrige 3,8 GT4 Cayman. 
Som i Clubsport varianten af Cayman, vil man kunne finde en større justerbar spoiler og en funktionel bagdi-fusser. Til sammen kan de skabe 50% mere downforce. Spyder udgaven finder man to bobler bagi, hvor bremselyset sidder på. Den har også en spoiler, som først dukker op ved 120 km/h. Begge modeller får brug af Porsche Active Suspension Management (PASM) Porsche Stability Management (PSM) og et Torque Vectoring system. Andet nyt er de begge er sænket med 30 mm end de normale 718'er. GT4 er uden tvivl den mest hardcore af de to. Mulighed for et keramiske bremser, og noget de kalder for Clubsport pakken. Clubsport's pakken indeholder en brandslukker, racer seler og Anti-role bar i stål.


Begge biler vil kunne fås med et dejligt kort skiftende seks-trins manuel gear. I kabinen er der også blevet brugt en del af alcantara og læder. Dog kan man vælge at få bilerne uden radio/navigation og klimaanlæg, som man også kan i T-udgaverne. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Porsche 718 Cayman GT4 og Spyder-
Kommentér på:
Porsche 718 Cayman GT4 og Spyder-
x