Porsche Macan - Den mest sportslige SUV er tilbage!

Porsche Macan - Den mest sportslige SUV er tilbage!

726visninger 5 svar | 25. jul 2018

Porsche er har i dag præsenteret for en faceliftet udgave af deres mindste SUV Macan. Det mest mærkbare på den nye Macan, er de stribet nye LED-baglygter, som man også kan finde på resten af modelprogrammet. Udover det, så er der kommet en ny front kofanger med et mere sportslig "look. 


Porsche Macan var ifølge mange motorjournalister, den mest sportslig SUV på marked, og den nye bliver nok heller ikke undtagelse, hvor der senere nok også kommer en GTS udgave for de helt Hardcore køber. I kabinen er der sket lidt, hvor den får et 11" Touch skærm fra Panamera og nyt sportsrat inspireret er GT3 modellerne. Audi's "Connect Plus" bliver også en del af standardudstyret i den nye Macan. Connect plus er et system, hvor du nærmest kan holde en samtale med bilen stemmestyring. 


Motorprogrammet bliver lidt af en gåde, og eneste model lige nu er en 2-liter Turbo med ca. 300 Hk. Dog forventes at en 3-liter Turbo vil være i S udgave, hvor den gamle suge 3,6'er udgår. GTS modellen vil nok bruge den nye 2,9 Turbo fra Panamera eller Audi RS5.  Derfor forventes ingen Diesel på programmet. Grunden til at Porsche har været stille omkring motorprogrammet, skyldes nok efter "Dieselgate" episoden, hvor det også ramte nogle af Porsche's modeller. 

Porsche Macan er faktisk baseret på den gamle Audi Q5, og vil havde verdenspremiere til Paris motorshow i Oktober. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Porsche Macan - Den mest sportslige SUV er tilbage!
Kommentér på:
Porsche Macan - Den mest sportslige SUV er tilbage!
Annonce