Rabatter mens du er på SU

Rabatter mens du er på SU

12. aug 2020

Når SU’en indtræffer sig på kontoen, er det altid en kærkommen gæst, som man ikke vil være foruden. Og selvom, at SU’en ofte har været ens forlængede arm til, hvad vi ønsker at lave eller købe, så kan man måske i ny og næ føle, at indkomsten ikke altid er tilstrækkelig. Derfor er det nærliggende, at du som studerende er i besiddelse af et studiekort, som medfører en masse studierabatter. Måske kommer dette ikke som en overraskelse, men ikke desto mindre kan det være besværligt at sondere terrænet for, hvor du er i stand til at tilegne dig disse rabatter. Derfor har vi tilladt os at samle en hulens masse steder, hvor du er i stand til at opnå studierabat online. 


Disse mærker tilbyder studierabat

Der er en bred vifte af mærker, hvor du har ret til studierabat. Dog kan det som sagt være uoverskueligt at gabe over, hvor du kan tilegne dig disse rabatter. Og uanset hvilken niche, som du monstro skulle være interesseret i, så kan vi næsten forsikre dig om, at vi har noget indenfor den kategori, som du søger. Der er for eksempel studierabatter på sport, studierabatter på restauranter, studierabat tøj og studierabat personlig pleje. Ja, studierabat alting. Derfor kan du også forvente, at du kan finde selv dine yndlingsmærker med lidt lækre procenter på. Du kan blandt andet få studierabat på mærker som Nelly, Australian Bodycare, Sif Jacobsen osv. 

Hvordan får jeg rabatterne?

Men sidder du og tænker, at du skal lægge blodprøve, sygesikring og NemID for at komme i besiddelse af disse rabatter, men vi kan garantere, at bureaukratiet er langt mere spiseligt end som så. Inde på https://studentoffer.dk/ har vi gjort det så let overskueligt, at du næsten ikke skal røre på dig. Vi har sågar indsamlet steder, hvor du kan få studierabat i forskellige byer såvel som studierabatter online. Således kan du altså slå din by op, og se hvor du kan forvente at indsamle fine procenter på dit køb. Du kan naturligvis også gå på opdagelse i andre byer såfremt, at du skal på udflugt i det ganske land, eller der er en ting, som du bare ikke kan undvære, men som ikke fås i din by. Derudover kan du under “Studierabat Online” i menulinjen se, hvilke produkter og services du kan købe online. Her har vi opdelt studierabatterne i kategorier, som du nemt og hurtigt kan tilnærme dig, det du ønsker. Herunder finder du for eksempel elektronik og IT, personlig pleje, oplevelser, studie og kurser, sport og fritid og tøj og mode.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x