Range Rover Evoque - Den mest populære Range Rover?

Range Rover Evoque - Den mest populære Range Rover?

320visninger 1 svar | 22. nov 2018

For otte år siden præsenterede Range Rover for en lille kompakt SUV kaldet Evoque. Den lille model var skabt til bybilledet, men i forhold til konkurrenterne fra Tyskland, så kunne den også bruges til Off-Road. I dag har Range Rover præsenteret for en ny udgave af Evoque'en, og der er sket meget nyt siden! Den nye Evoque ligner rigtig meget den gamle med et lille twist af den store Velar. Trods den bruger en opdateret platform fra den forrige udgave, så er den præcis så lang som før.
 Konkurrenterne hedder BMW X2, Audi Q3 og Volvo XC40, men Range Rover mener selv at de sætter et standpunkt i klassen. For første gang i en bil, så præsenter de for et system som kan huske ens præferencer. Her vil bilen huske og lære sin ejer at kende. Ting som ens yndlings radiostation, indstilling af klimaanlægget, hvem som ringer mest til en eller hvor langt/kort sæde skal skubbes! 
Som så mange biler i dag, så kan man også få en APP til sin Range Rover. Denne APP kan hjælpe med at finde ens bil, hvis man ikke kan huske hvor man parkerede den. Dog kan den også bruges til at se hvor meget benzin/diesel som er tilbage i tanken, og endnu bedre er at man kan sætte en timer til de kolde vintermorgen, hvor den kan varme bilen op, så den er dejlig varm når man sætter sig ind. Omvendt kan den også køle bilen ned. 


I kabinen finder man deres nye to-delt 10" touch skærme. Den øverste styrer ting som radioen, navigation og øvrige APP's. Hvor nederste skærm er indstillingerne til klimaanlægget eller justering af undervognen. Endnu mere smart er at der sidder en sensor ved hvert fælg, som kan hjælpe med at fortælle hvor tæt man er på at ramme ind i fx. en kantsten med sine fælg. Andet spænde udstyr er man kan få et kamera under bilen. Det er mere til dem som kører Off-Road, hvor det kan hjælpe med at se terrænet under bilen. For første gang i en Evoque kan man også bestille et Head-up display.

Motorprogrammet består af en række 2-liter benziner og dieseler. Dog vil en ny 1,5 Plug-in hybrid også lande. Begge benziner bruger turbomotorer kendt fra Ford, hvor topmodellen er den nye 300 hk 2-liter. Tilfælles bruger alle et ni-trins aut. Dog kan den billigste diesel fås med et 6-trins manuel og forhjulstræk. 
Motorprogram
Benzin
1,5 Hybrid
P240 2,0 240 Hk 12 km/l
P300 2,0 300 hK
DieselD150 2,0 150 Hk
D240 2,0 240 Hk


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Range Rover Evoque - Den mest populære Range Rover?
Kommentér på:
Range Rover Evoque - Den mest populære Range Rover?