Renault Clio - i hælene på Polo'en!

Renault Clio - i hælene på Polo'en!

968visninger 3 svar | 29. jan 2019

Renault har præsenteret for en ny generation af deres minibil Clio. Den nye Clio minder meget om den større Megane, hvor den nu også kan fås med DRL-lys.  
I forhold til den forrige model, så er den nye Clio overraskende 14 mm korter og 30 mm laver. Det skyldes på grund af forbedret aerodynamisk design,  og det hjælper med at få bilen til at køre længere på literen. Trods at bilen er en smule mindre end før, så er bagagerummet forstørret med hele 26-liter.
Den nye Clio deler faktisk bund med Nissan Micra og den kommende Mitsubishi Colt.


I kabinen er der sket kæmpe forandringer, hvor Renault selv mener at de er dem i klassen med de største skærme. Her kan man vælge imellem en 7" eller op til 10" infotainment skærm. Og Som i Polo'en, så er der også kommet elektroniske speedometer, hvor valget består af enten en 9,3" eller klassen største på hele 10". 
Renault har nærmest smidt hele det gamle motorprogram af, hvor de forrige 0,9 tre cylinder turbomotor nu er udgået. I stedet for lander en ny 1-liter turbo og en 1-liter sugemotor.På  diesel siden er de velkendte 1,5'er i brug endnu.

Motorprogram
Benzin
1,0 SCe 65 Hk
1,0 SCe 75
1,0 TCe 99 Hk
Diesel
1,5 DCi 84
1,5 DCi 114 Hk


I 2020 kommer en ren elektrisk udgave og muligvis også en R.S der bruger en 1,8 Turbo. Dog kan man bestille den nye CLIO i en R.S-Line udgave, hvor den får sportiger sæder, Carbon lister, 17" fælge og mere sportslig lir. 





Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Renault Clio - i hælene på Polo'en!
Kommentér på:
Renault Clio - i hælene på Polo'en!
Annonce