Renault Kardian -Et nyt sats fra Renault.Bareikke i EU...

Renault Kardian -Et nyt sats fra Renault.Bareikke i EU...

497visninger 0 svar | 25. okt 2023


I en spændene verden af biler er der nogle gange modeller, der er skræddersyet til specifikke regioner, og Renault Kardian er bestemt en af dem. Det er vigtigt at forstå, at Renault Kardian ikke har planer om at gøre sin entré på det europæiske marked. Tværtimod har Renault besluttet at forbeholde denne unikke model til det Sydamerikanske marked. Europa må dog nøjes med Captur endnu. 

Kardian har sin rødder i minibilsegmentet, nærmere bruger den samme platform som CLIO. Den tilhører den eftertragtede kategori af biler kendt som Crossovers, og selvom den bevarer det karakteristiske Crossover-design, er den en smule mere kompakt sammenlignet med  Captur. 

Hjertet i den kompakte Kardian kommer fra en velkendt benzinmotor med turbo. Det er deres 1,0 TCe motor, der derover yder 125 hk og 220Nm. I Captur yder den 130 hk, men begge biler fås med et DCT-gear standard. I smut ind i kabinen er det mere Dacia end Renault, hvor Dacia-ejer vil kunne genkende det 8" touchskærm og kabinens knapper er iøjnefaldende i deres lighed med Dacia. Dog tilbyder Kardian  AppleCarPlay som standard, og avancerede sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremse og fartpilot forbliver en fast bestanddel af udstyret. 

Renault planlægger at begynde produktionen først på deres fabrik i Curitiba, Brasilien, og derefter udvide driften for at inkludere fabrikken i Casablanca, Marokko. Selvom Casablanca er kun en times flyvning fra Frankrig, kommer Kardian som sagt IKKE TIL EUROPA!. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Renault Kardian -Et nyt sats fra Renault.Bareikke i EU...
Annonce