Renault Scénic E-Tech - Imponerer igen

Renault Scénic E-Tech - Imponerer igen

2434visninger 1 svar | 4. sep 2023


Renault Scénic er tilbage, og denne gang er det en fuldt elektrisk model fra Renault, der står klar til at konkurrere med VW ID.4, Skoda Enyaq og Hyundai Ioniq 5. Den oprindelige Scénic debuterede allerede i 1997 og indledte en ny æra for kompakte MPV'er. 


Renault Scénic E-Tech deler sin platform med den mindre Megane E-Tech (CMF-EV). Bilen har en længde på 4,47 meter.Renault 

Scénic E-Tech Electric bliver tilgængelig med to forskellige motorstyrker: enten 170 eller 220 hk. Den mindre kraftfulde variant vil levere et maksimalt drejningsmoment på 280 Nm, mens den kraftigste udgave vil give imponerende 300 Nm og muliggøre acceleration fra 0 til 100 km/t på blot 8,4 sekunder. Der vil naturligvis være to muligheder for batterikapacitet: enten 60 kWh eller 87 kWh. Dette giver henholdsvis en rækkevidde på 420 km og 620 km. Renault oplyser desuden, at den nye Scénic kan tilføje op til 230 km ekstra rækkevidde på motorvejen på kun 30 minutter opladning, med en maksimal ladningshastighed på 130 kW for det mindre batteri og op til 150 kW for det større batteri.

Planerne for Renaults nye Scenic E-TECH er i fuld gang, og dette er den første 100% elektriske familiemodel, der er designet med bæredygtighed for øje. Den samles i Frankrig på Douai-fabrikken, og dens elektriske motor produceres også i Frankrig på Cléon Megafactory. Op til 24 % genbrugsmaterialer anvendes i produktionen, og bilen er i høj grad bæredygtig med hele 90 % genanvendelighed, inklusive batteriet.



Renault er kendt for at tage innovation til det næste niveau, og deres seneste kreation, som de har døbt "The Ingenious Armrest" (Det Geniale Armlæn), lever op til dette ry. Dette nyskabende armlæn er designet med særlig opmærksomhed på bagsædepassagerernes komfort og underholdning. Det Geniale Armlæn har to drejearme, der er skræddersyet til at imødekomme bagsædepassagerernes behov. Det giver hver passager en praktisk holder, der kan rumme både smartphones og tablets, der gør det let at nyde indholdet uden besvær. Dette innovative design viser Renaults forpligtelse til at forbedre køreoplevelsen for alle passagerer og gør lange ture sjovere end nogensinde. Med "The Ingenious Armrest" bliver Renaults biler ikke bare et transportmiddel, men også en underholdningshub på hjul. Det er en ægte fornøjelse for dem, der sætter pris på at gøre rejsen lige så mindeværdig som destinationen.



Når det kommer til elbiler, har mange bekymringer vedrørende opbevaringsplads og komfort. Renault har dog taget denne udfordring op med deres seneste udgivelse, Scénic E-Tech Electric, og resultatet er imponerende. En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er bagagerumskapaciteten. Med en imponerende volumen på 545 liter har Scénic E-Tech Electric øget sin opbevaringsplads med 39 liter i forhold til tidligere versioner. Det bedste ved det er, at denne udvidelse ikke går på kompromis med bagagerummets funktionalitet. Selv når bagsæderne er flyttet tilbage til deres maksimale position, er der stadig 45 liter mere opbevaringsplads end konkurrerende modeller, og kun en beskeden forskel på 30 liter, når sæderne er skubbet fremad. Men det stopper ikke der. Hvis du beslutter at folde bagsæderyggene ned, omdannes Scénic E-Tech Electric til en ægte lastkapacitetshelt med imponerende 1.670 liters opbevaringsplads. Dette niveau af rummelighed bringer mindelser om de tidligere minivans, der var kendt for deres store lastkapacitet. Renault har tydeligvis formået at skabe en elbil, der ikke går på kompromis med hverken komfort eller opbevaringsmuligheder. Scénic E-Tech Electric giver dig den fleksibilitet og opbevaringskapacitet, du har brug for, uden at ofre den elektriske ydelse, og det er en velkommen ændring i verdenen af elbiler.



Renault Scénic E-Tech Electric imponerer ikke kun med sin elektriske ydeevne og rummelighed, men også med sit topmoderne cockpit, der er fyldt med avanceret teknologi. Centralt placeret i kabinen finder vi en imponerende 12-tommer lodret touchscreen-tablet. Denne tablet er sømløst integreret med den horisontale 12,3-tommer digitale instrumentering og udgør hjertet af bilens infotainmentsystem. Det bemærkelsesværdige er, at dette system stadig kører på Googles højtydende Android Automotive-platform, hvilket giver Scénic en brugergrænseflade, der er lige så flydende og intuitiv som en avanceret smartphone. 





Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Renault Scénic E-Tech - Imponerer igen
Kommentér på:
Renault Scénic E-Tech - Imponerer igen
Annonce