Renault Talisman - En værdig modstander til VW Passat

Renault Talisman - En værdig modstander til VW Passat

210visninger 8 svar | 26. feb


I eftermiddags tog Renault sløret af deres store Firmabil Renault Talisman. 
Dog er det ikke en ny bil, hvor det blot er et større Facelift. Trods det, så er der faktisk sket mere end ny front og lygter. Til at starte med, så kan man nu få sin Talisman med Matrix LED-lys, som en del af ekstraudstyret.  Andet er at den nu også kommer med en såkaldt hajantenne, som skulle give bedre signal til radioen. Til sidst kommer der også tre nye farver til programmet: Baltic Grey, Vintage Red og Highland Grey,

I kabinen finder man et nyt kæmpestort 10,2" digitalt instrumentering og et 9,3" touchskærm. Kopholderne er også blevet udvidet for at kunne holde på større flasker og så bliver trådløs telefonoplader tilføjet. Sæderne får også et nyt stof og nye Riviera læder sæder kan krydses af på udstyrslisten. Renault prøver noget nyt, og Talisman kommer med et system kaldet Highway & Traffic Jam Companion. Det er et såkaldt Level 2 automateret selvkørende system - og her kan bilen følge med trafikken, uden at  føreren rører en finger selv.  Talisman kan nemlig køre op til 160 km/h og tilbage til nul igen af sig selv.
Ellers fås Talisman som den eneste i klassen med deres 4Control Firehjulsstyring, som gøre den nemmer at parkere med.. Kigger man på motorprogrammet, så er der sket en del siden sidst. Væk er den gamle 1,6 turbobenziner med 160 hk, hvor en ny 1,3'er overtager pladsen. Den yder dog forsat 160 hk. Ellers finder man stadig en 1,8 turbo fra Megane RS som topmodellen. På dieselsiden fås den store 2-liter endnu. Dog vinker Talisman farvel til den meget populære  1,5'er. Derimod bliver en helt-ny 1,7'er tilføjet med enten 120 eller 150 hk. 

Motorprogram: TCe = Turbobenziner. 
Benzin
1,3 160 hk 270Nm
1,8 TCe 225 Hk 300Nm 16 km/l
Diesel
1,7 DCi 120 hk 
1,7 DCi 150 hk
2,0 Blue DCi 160Hk  22km/l
2,0 Blue DCi 200 hk 22 km/l

Den nye Talisman er allerede klar hos de danske forhandler til Juni.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Renault Talisman - En værdig modstander til VW Passat
Kommentér på:
Renault Talisman - En værdig modstander til VW Passat
x