Renault Zoe - Europa's bedst sælgende elbil er tilbage

Renault Zoe - Europa's bedst sælgende elbil er tilbage

364visninger 3 svar | 17. jun 2019
Renault Zoe


Renault er tilbage med deres lille elektriske personbil. Den nye Zoe ligner meget den gamle model, trods for sit mere sportslig ydre. Zoe har siden 2012 været den bedst sælgende elbil i Europa, så presset er stort på den nye Zoe, der i øvrigt skal kæmpe imod den kommende e-208 og e-Corsa. 

Designet får den nye Zoe til at se mere spændene ud end den forrige, og nu vil LED for - og baglys være standard på hele modelprogrammet. 
Åbner man døren op til kabinen, vil den nye Zoe kunne fås med et 10" digitalt speedometer og et nyt 9,3" Touch skærm fra den kommende Clio. Materialet brugt på instrumentbordet er 100% genbrugeligt materiale, hvor Zoe måske er den mest "grønne" elektriske bil på marked.Den nye Zoe kommer med hele to ny elektriske motorer. Den kan stadig fås med den gamle 109 hk, men nu kommer en hurtiger 135 hk udgave. 0-100 vil være omkring de 10 sekunder og 80 km/h til 120 km/h på ca. 7,5 sekunder.  Zoe er på ingen måde en sportsvogn, men en lille elektrisk bybil, som kan klare de større udfordringer hvis den skal. Den nye Zoe i den hurtige udgave, kan ifølge WLTP målingerne ramme 379 km på én enkelt opladning. Andet nyt er at Renault har gjort det muligt at oplade sin Zoe med et 50Kw DC lader. En opladning tager ca. ni timer for en fuld opladt bil. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Renault Zoe - Europa's bedst sælgende elbil er tilbage
Kommentér på:
Renault Zoe - Europa's bedst sælgende elbil er tilbage
x