Rivian R3 og R2 - Et Amerikansk angreb i Europa

Rivian R3 og R2 - Et Amerikansk angreb i Europa

985visninger 0 svar | 7. mar


Rivian, et amerikansk elbilsmærke, gjorde sig bemærket for to år siden, da de præsenterede en af de første moderne elbiler på markedet. Nu er de klar med deres første kompakte elbil, kaldet R2 – en bil, der har Europa i sigtekornet!

Rivian R2

R2 vil måle 4.714 mm i længden, 1.905 mm i bredden og 1.699 mm i højden, med en akselafstand på 2.936 mm. Desuden har den en frihøjde på 249 mm. R2 er meget mindre end R1S. Designet er noget anderledes end det, vi er vant til med europæiske biler. R2 har en designlinje, der minder om en traditionel SUV fra de gode gamle dage. I Danmark vil den nok bedst kunne sammenlignes med Fisker Ocean Når man nævner Fisker Ocean, kan den nye R2 også åbne alle fire ruder bagerst. Dog ikke i samme grad som man kan i Fisker med dens California-mode. Til gengæld kan R2 ikke blot lægge begge bagsæder helt ned, men også begge forsæder fladt ned for mere plads eller muligheden for at kunne sove i bilen

Når man nævner Fisker Ocean, kan den nye R2 også åbne alle fire ruder bagerst. Dog ikke i samme grad som man kan i Fisker med dens California-mode. Til gengæld kan R2 ikke blot lægge begge bagsæder helt ned, men også begge forsæder fladt ned for mere plads eller muligheden for at kunne sove i bilen

 R2 kommer med flere forskellige batterivarianter, hvor alle trækker på alle fire hjul. Det vil sige, at den fås med enten ét batteri, to eller endda tre. Fælles for dem alle er en minimum rækkevidde på 482 km. Udgaven med tre batterier kan dog nå 0-100 km/t på blot 3 sekunder. Rivian har ikke udgivet yderligere information.
Rivian R3


Næste bil fra Rivian hedder R3 og er en kompakt crossover. Dette er den bil, vi kan forvente i Europa. Begge biler har et meget ensartet design. Dog adskiller R3 sig fra R2 ved sit bagdesign og sin mere kompakte form. I kabinen har R3 også de samme smarte funktioner som set i R2, herunder de to store handskerum, en paraply og det minimalistiske kabinedesign.Rivian R3XHvis det skal være vildt, så er det R3X, man skal gå efter. Den er ikke kun bygget til at være hurtig med sine tre elektriske motorer, men med sit robuste design er den også udviklet til at klare selv de mest udfordrende veje.

Igen har Rivian endnu ikke udgivet nogen form for specifikationer eller givet oplysninger om, hvornår R3 eller R3X kan forventes at være klar til salg. Dog har Rivian tidligere udtalt, at de gerne vil ind på det europæiske marked, og meget tyder på, at R3 måske bliver den bil, vi kan forvente til næste år.
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Rivian R3 og R2 - Et Amerikansk angreb i Europa
Annonce