Sådan bliver du underholdt på din campingferie

Sådan bliver du underholdt på din campingferie

8. sep 2020

At tage på campingferie er det sidste årti blevet mere og mere populært. Det er der flere gode grunde til.

Når du tager på campingferie, så bestemmer du selv din destination, og ligger du ikke fast, så er der stortset kun fantasien der sætter grænser for hvor du kan tage hen.

I Danmark har vi et hav af campingpladser, hvor du kan vælge at ligge fast, eller blot tage på besøg over en kortere periode.

Hvis du ser afslapning som wellness, så kan campingferie godt gå ind under den kategori. Det handler om at slappe af og nyde hinanden, når du er på campingferie. Derfor er det også vigtigt at din campingvogn er iorden.

Det er blandt andet vigtigt at have en god springmadras i sin campingvogn. Det er ikke noget værre end at sove dårligt, når man holder ferie.

Får du ikke en god nattesøvn, jamen så er du træt og uoplagt den efterfølgende dag. Har du en god springmadras, så skal den nok gøre sit for at give dig den bedste nattesøvn.  Er din nuværende springmadras i campingvognen ved at have talt sine dage? Du kan se nogle af de bedste springmadrasser på markedet her.

Mange ting at lave på camping

Campingferie er meget andet end at sidde i en campingstol og spille kort en hel dag. På de fleste campingpladser i landet finder du mange forskellige aktiviteter. Hvis I er nogle vandhunde, så findes der campingpladser der ligger tæt på vandet, hvor det er muligt at tage en dukkert.

Der findes også mange campingpladser hvor der er pool til. Så har du mulighed for at tage en dukkert med familien, hvis sommeren viser sig fra sin flotteste side.

Mange camperer fordi at de godt kan lide naturen. Det er også muligt at gå en tur i den flotte natur omkring campingpladserne.  De fleste pladser ligger nemlig i naturskønne omgivelser. Er i en aktiv familie, så kan det også være en god idé at gå på udkig efter steder man kan cykle i naturen.

Hvis I har børn med på campingferie, så er det også muligt at finde aktivitetsområder for dem. De fleste campingpladser har både legeområde.

Her finder du ofte også en firkantet trampolin. Trampoliner er utrolig god underholdning for børn, og det er samtidig med til at give dem en god omgang motion.

Trampoliner er også med til at øge børns motorik, og det vil hjælpe dem fremover i livet. Er du på udkig efter en firkantet trampolin til din egen have, så kan du se en guide til de 5 bedste firkantede trampoliner her.

Planlæg din campingferie

Inden du tager på campingferie, enten herhjemme eller i udlandet, så er det en god idé at planlægge jeres tur førs t. Har i planer om at skulle ud og opleve noget, så kan det være en god idé at bestille hjemmefra først.

Skal I eksempelvis leje mountainbikes til at køre på i naturen omkring, jamen så sørg for at bestille inden. Der er ikke noget værre end at have sat næsen op efter noget, og så komme frem og finde ud af at der enten er lukket eller udsolgt.

Overvej også hvilket tidspunkt på året du tager på camping. Rejser i på camping med børn, så er det klart at i er begrænset af hvornår de har ferie. Tager i afsted midt på sommeren, så må i forvente at der er fuld gang i campingpladsen.

Der er både larm fra andre campister, børn der måske hopper på trampolin eller lignende.

Har I planer om at skal slappe af, og helst ikke vil forstyrres så meget af de andre campister, så er det en god idé at gøre det uden for sæson. Her har du større chance for at slippe for larm fra medcampisterne på pladsen.

Vil du på camping for at opleve naturen, så er foråret et godt tidspunkt, da du her kan gå en tur i skoven, og se skoven blomstre op efter vinterperioden. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x