Sådan får du din bil og mobil til at arbejde sammen

Sådan får du din bil og mobil til at arbejde sammen

30. apr 2018

Den store udvikling, som vi bliver ved med at se i teknologiens verden, tillader, at vi nu kan skabe sammenhæng mellem flere af vores teknologiske produkter.


I denne artikel vil du derfor få hjælp til, hvordan du kan skabe et sammenhæng mellem din mobil, din bil og smartphone reparationer.


Der findes efterhånden mange apps, som kan gøre dit liv lettere i hverdagen, når du skal bruge din bil eller et andet transportmiddel. De områder, som du vil få hjælp til i denne artikel, omhandler parkering, benzinforbrug, sikkerhed og flere andre.


Hent disse apps til din smartphone

Her får du så navnene og forklaringerne på de smarte apps:

  • Parkering

Er du træt af at skulle finde en betalingsautomat hver gang, du har parkeret?

Med appen ’Easypark’ er dette intet problem mere. Gennem din lokation finder appen nemlig selv ud af, hvilken parkeringszone du befinder dig i, og når du har registreret din nummerplade og dit kortnummer, så kan du betale for parkering på under et minut.


  • Vedligeholdelse

Har du også svært ved huske, hvornår du sidst skiftede olie, eller hvornår du sidst var til service?

Med appen ’Auto Care Free’ kan du holde styr på disse ting. Du kan endda tilføje flere biler i appen, og derved kan du holde styr på dem alle.


  • Trafik

Det er ikke altid den korteste rute, som er den hurtigste. Med appen ’Waze’ kan du få den hurtigste rute, og appen udregner selv denne rute via et stort trafikfællesskab. Så hvis du også er træt af bilkøer, så er dette uden tvivl appen for dig.


  • Benzinforbrug

Vi vil alle sammen gerne tanke så billigt som muligt hver gang, men dette er desværre ikke altid muligt… før nu. Med ’FDM Benzinpriser’ kan du nemlig finde den billigste benzin på din rute. Du indtaster blot dit postnummer, og så kan du se mange forskellige priser i appen.


  • Sikkerhed

Er du nogle gange nervøs for din bil? Der findes heldigvis måder, hvorpå du kan holde øje med den. Dette kan du for eksempel med appen ’find min bil’. Igennem denne app kan du nemlig altid se bilens lokation direkte på telefonen.

Dette er ganske vist også smart, hvis du har glemt, hvor du har parkeret.


Er mobilen gået i stykker?

Alle de ovenstående apps kræver naturligvis en funktionel smartphone. Hvis din telefon ikke virker, så kan du med stor fordel sende den til mobil reparation.

For at betjene de nævnte apps, så er det nemlig nødvendigt at mange af de essentielle komponenter i din smartphone virker optimalt. Der er for eksempel ikke noget ved at kigge på navigation, hvis skærmen er slået helt itu, og det kan ligeledes være svært at finde bilen, hvis din iPhone på grund af en fejl ikke viser din lokation.


Så hvis du gerne vil nyde godt af et sammenhæng mellem bil og mobil, så send den til reparation, inden du begynder, hvis dette er nødvendigt.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce