Sådan får du hurtigt solgt din bil til den rigtige pri...

Sådan får du hurtigt solgt din bil til den rigtige pri...

11. jan 2018

Hvis du først har taget beslutningen om at sælge din bil, så vil du helt sikkert bare gerne have overstået salget så hurtigt, let og smertefrit som muligt - og selvfølgelig til den helt rigtige pris.

Vi har derfor her samlet de bedste råd til, hvordan du får klaret bilsalget let og smidigt, og hvordan du får så meget for din bil som muligt:


 1. Giv bilen dens livs rengøring
  Du har meget større chance for at få solgt din bil, hvis den tager sig rigtig godt ud. Hvis den er fyldt med hundehår, lugter af røg eller generelt er beskidt, så giver du ikke køberen et lige så godt indtryk af din bil. Du kan selv gå i gang med sæbe og spand, men du kan også købe en professionel rengøring af et klargøringsfirma.

  Et klargøringsfirma kan hjælpe dig med blandt andet grundig sæderens og luftrens, hvis du har røget i bilen eller har haft hunde i den. En ordentlig rengøring og klargøring kan nemt sikre dig 10 procent mere i salgspris.

 2. Få taget nogle ordentlige billeder
  Et billede siger som sagt mere end 1000 ord. Og det er derfor alfa og omega, at du får taget nogle ordentlige billeder, når du skal solgt din bil. Størstedelen af al handel med biler foregår i dag via internettet, og det er derfor på de platforme, at din bil skal tage sig bedst ud. Du kan tage billederne selv med et godt kamera eller få hjælp, hvis du ikke er den store fotograf. Vælg en dag, hvor det er tørt og lettere overskyet, så bilen hverken fremstår mudret og trist, eller hvor solen skinner, så man har svært ved at se bilen ordentligt på grund af genskin.

 3. Tilbyd køberen et uvildigt biltjek
  Der findes i dag desværre flere tilfælde af snyd og svindel med salg af brugte biler - især mellem privatpersoner. Det vurderes, at der er fusket med kilometertælleren på 4 ud af 10 brugte biler på EU-plan. Læs artikel her. Derfor er det god stil at tilbyde en interesseret køber et uvildigt biltjek hos et autoværksted, hvis vedkommende vælger at købe bilen i sidste ende. Det kan også være en god idé at få udformet en grundig slutseddel, der tager højde for de fleste risikofaktorer som for eksempel pris, reklamation og garanti, som der tit kan opstå tvister omkring i forbindelse med køb og salg af biler mellem privatpersoner.

Vær ærlig i salgsteksten
Lad være med at love mere end du kan holde i salgsteksten. Købere sætter meget pris på ærlighed, og de ved, at ikke alle brugte biler er ufejlbarlige - det er et af vilkårene, når man køber brugt. Derfor vil de være mistænksomme, hvis de læser en tekst, der er alt for lovprisende. Det giver blot bagslag, når køber så kommer ud for at se bilen i virkeligheden.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce