Sådan får du råd til din drømmebil – 3 simple trin

Sådan får du råd til din drømmebil – 3 simple trin

20. jun 2018

En bil er generelt en rigtig god investering. Det giver noget frihed ift. at kunne køre hvorhen man vil, når man vil. Samtidig er det en investering, som du sikkert er bekendt med, der kan fragte dig fra a til b, og det er bare meget nemmere end fx at tage andre transportmidler som et tog. Der kan dog være nogle andre overvejelser i forhold til at vælge tog, men der er ingen tvivl om, at du vil opleve en enorm frihed ved at erhverve en bil. Specielt, hvis du er førstegangskøber.

Hvad enten det er første gang du køber en bil, eller du drømmer om en ny bil – måske din drømmebil er der forskellige ting at have med i overvejelserne. For det kan være svært at vurdere, hvad du præcist skal gøre i forbindelse med dit bilkøb. Måske skal du købe en spritny bil, der aldrig er brugt eller måske skal du tænke andre økonomiske veje.

 

1.   Find en god bilportal

Vores anbefaling er, at hvis du ikke lige har råd her og nu, kan du finde ekstremt gode tilbud på forskellige bilportaler. På forskellige bilportaler kan du samtidig have mulighed for at gøre et rigtig godt scoop, som du ikke lige havde regnet med. Samtidig er der enormt mange penge at spare ved at bruge bilportalen enten til at sammenligne bilforhandleres priser, men også at se på priserne for brugte biler. Hvis du vælger at gå med en brugt bil, findes der også software, der kan tjekke bilen for dig. Det vil sige du ikke skal være bekymret for om bilen har været til det synstjek den skal, om der er kilometerfusk eller andet, som en eventuel sælger kunne finde på at skjule for dig.

 

2.   Lav en opsparingsplan

Før du finder din drømmebil, er det en rigtig god idé er at lave en opsparingsplan, hvor du klarlægger for dig selv, hvor mange penge du kan spare sammen over en periode. Hvad end du drømmer om at købe bilen om 12 måneder eller 3 år, kan du budgettere, hvor mange penge du kan lægge til side om måneden, for i sidste ende at få råd til drømmebilen. Det er dog svært, da verden er uforudsigelig, da du på forskellige bilportaler kan finde et rigtig godt tilbud nu og her. Det vil sige, at du kan få brug for at have lidt ekstra penge nu og her. Det er der heldigvis også hjælp til.
3.   Hjælp til det sidste

Har du lavet en opsparingsplan, men uventede omkostninger er kommet i vejen, eller du på anden vis lige står og mangler hjælp til det sidste kan du hos lånevirksomheder som www.vivus.dk låne op til 6.000 kr. rentefrit i op til 30 dage*. Det kan være du ikke lige har fået sparet op nu og her, og først har pengene en måned efter. Hvis du allerede er kunde hos VIVUS kan du låne op til 12.000 kr., som er en god sum penge til at hjælpe med at finansiere dit bilkøb.

 

*Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 3 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1.200 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.400 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr. ÅOP: 791,6 %. Debitorrente (årlig fast) 243,3%. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce