Sådan finder du en kæreste med samme interesser som di...

Sådan finder du en kæreste med samme interesser som di...

12. nov 2021

I dag er datingverdenen fyldt med overfladiske apps, der giver singler mulighed for at vurdere hinanden udelukkende på udseendet. Det kan derfor være utrolig svært at finde en kæreste, hvor interesser og værdier stemmer overens. Når vi kun dater på baggrund af udseendet, finder vi sjældent frem til den person, som vi kan og vil dele alt med, og som vi kan have lange og dybe samtaler med til langt ud på natten. Hvis du ønsker dette, er det derfor først og fremmest vigtigt at finde en kæreste, hvor I kan dele fælles holdninger og præferencer. Af den grund vil vi i denne artikel forsøge at hjælpe dig på vej ved at give tre bud på, hvordan du finder en kæreste med samme interesser som dig.


Udforsk internettet

Ligesom der findes en masse overfladiske apps, der kun fokuserer på udseendet, findes der heldigvis også mange dating sider, der har fokus på mennesket bag. Mange dating sider giver dig mulighed for at skrive en masse om dig selv samt dine kvaliteter, præferencer og værdier, så det er nemmere for dig at finde andre singler med samme hobbyer og interessefelt. Der findes et utal af forskellige slags dating sider, så uanset hvor niche du synes din fritidsinteresse er, vil der med garanti være en app eller en hjemmeside et sted, der kan hjælpe dig med at finde kærligheden. Der findes eksempelvis dating sider, der udelukkende hjælper singler, der har en forkærlighed til biler, med at finde sammen.


Brug dit netværk

Hvis du drømmer om at finde en partner, der går op i de samme ting som dig, kan det også være en god idé at udforske og bruge dit netværk. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at folk i dit netværk har nogle af de samme interesser og værdier, som du selv har. Det behøver nødvendigvis ikke at være en person i din egen omgangskreds, det kan også sagtens være, at én af dine venner har en særlig person i tankerne, som netop kunne klikke godt med dig. Prøv derfor at spørg i din omgangskreds, om dine venner har lyst til at arrangere en date med én af deres venner, familie eller bekendte, hvor de på forhånd ved, at personen har samme interesser som dig.


Led til særlige arrangementer

Det kan måske virke en anelse grænseoverskridende at skulle lede efter en kæreste fysisk, hvor det altså ikke blot foregår på nettet eller over en app. Men du kan få utrolig meget gavn af at tage til særlige arrangementer, der dyrker netop din specifikke interesse. Hvis du støder ind i en interessant person til sådan et arrangement, så ved du nemlig allerede på forhånd, at I har et interessefællesskab. Som bilinteresseret kan det eksempelvis være fordelagtigt at tage til et rally eller besøge diverse bilmesser rundt i landet. På den måde kan du ikke undgå at møde folk, der interesserer sig for det samme som dig, og som senere kunne vise sig at være potentielle partnere.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce