Sådan forbereder du dig på din bilferie

Sådan forbereder du dig på din bilferie

19. aug 2021

At tage bilen med på ferie har mange fordele. Du har mulighed for at køre hvorhen du vil på ferien, og du kan skifte kurs spontant, hvis der opstår en anden og mere spændende destination. Men inden du påbegynder kør selv-ferien, er der mange ting der skal forberedes. Det er ikke altid ligetil, hvis du skal køre langt eller har børn med i bilen. Derudover skal du også huske at have styr på de mere praktiske elementer. Følg med her, og få tips til hvordan du planlægger bilferien. 

Underholdning og fornøjelser

Har du børn eller en partner med på bilferien, kan det være en god idé at medbringe noget at fornøje sig med på bagsædet eller passagersædet. Pak rigeligt med vand, juice og snacks så der ikke er behov for at holde ind flere gange i timen. Derudover bør du medbringe noget at underholde sig med. Har du mulighed for at tage en tablet eller smartphone med i bilen, er lydbøger en oplagt mulighed som underholdning. 


https://lydbogormen.dk/ får du en komplet oversigt over de tjenester for lydbøger, der er på markedet. Dermed får du mulighed for at lytte til et væld af spændende historier til både store og små. En tablet bliver også nyttig, fordi man kan se film eller serier på den! Denne slags underholdning kan i hvert fald holde bagsædepassagererne godt beskæftiget. 

Få styr på bilen

Inden du tager afsted, skal du sørge for at tjekke bilen igennem. Find ud af om bilen har det rette dæktryk, så du ikke ender med et punkteret dæk. Dæktrykket skal gerne passe med vægten på den medbragte bagage! Sørg også for at du har fyldt godt op med sprinklervæske, olie og benzin allerede inden afgang. Når du har bil med, kan du også forvente at der er afgifter, brobetaling eller andre udgifter som skal betales undervejs. For at gøre det nemmere for dig selv, kan du planlægge alternative ruter så du undgår dyre afgifter.

Pak efter vejr og plads

Når du skal til at pakke bilen, skal du også være opmærksom på hvordan du laster den. Det bedste tip er, at lægge de tungeste ting nederst og beholde lettere genstande øverst ved bagruden. Hvis du har meget bagage, kan du med fordel investere i en tagboks, som i de fleste tilfælde kan bære op til 75 kg. Derudover bør du også gøre dig tanker om hvor du skal køre hen, så du ikke pakker mere en nødvendigt. Hvis du vil køre sydpå kan du nok forvente godt vejr, og der er derfor højst sandsynligt ikke behov for skiundertøj og store vinterstøvler. Pak efter vejret og brug fornuften!



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce