Sådan indretter du din garage

Sådan indretter du din garage

21. okt

Hvis du er så heldig at eje en bil eller en motorcykel, så står en garage sandsynligvis øverst på ønskesedlen. Hvis du får bygget en garage, så har du nemlig et sted, hvor dit køretøj kan overvintre, samt dit helt eget værksted. Læs med her, hvis du ønsker at indrette den perfekte garage.

Sådan laver du en praktisk garage

En garage er et frirum og et sted, hvor man kan dyrke sin interesse for motor i fred og ro. Det er selvfølgelig også et opbevaringsrum samt et værksted. En funktionel og god garage, skal altså kunne rumme mange funktioner. For at få en praktisk garage, som passer til dit behov, så er det vigtigt, at du sørger for praktisk opbevaringsplads. Det kan være en god ide at få bygget en stor reol til den ene væg, hvor du kan have mc-batterier, værktøj, reservedele og lignende.

Det kan faktisk også være en god ide at lave en ren værktøjsvæg, hvor du kan hænge det værktøj, som du bruger mest op på væggen. På denne måde har du fuld oversigt og slipper at rode rundt i kasser, hver gang du skal bruge noget værktøj til bilen. Ofte så skal garagen også være et sted til opbevaring af cykler, bildæk og andre ting. For at ikke miste overblikket så kan det være en god ide, at alt i garagen har sin egen plads. For at garagen skal være et sted, man også kan være, så skal der være plads samt orden i sagerne.

For at du skal kunne bruge din garage hele året rundt, så er det vigtigt, at du sørger for varme og selvfølgelig den helt rigtige belysning. Specielt hvis du skal bruge vinteren til at give din motorcykel en kærlig overhaling, så skal du kunne se, hvad du laver på de mørke vinteraftener. Køb dine LED pærer på Harald Nyborg og spar dermed penge, samtidig som du sparer miljøet.

Garagen som mødested

Når du skal indrette den perfekte garage, så skal du tænke over, hvilket gulv du lægger. Gulvet i garagen skal kunne holde til tunge køretøjer samt være nemt at holde. Det anbefales, at du benytter et epoxygulv. Dette er et fugefrit gulv, som kan tåle tunge genstande. Det er også nemt at gøre rent, noget som er helt nødvendigt for, at garagen skal være et rart sted at være.

Hvis du har stor interesse for køretøjer, så har du sandsynligvis også venner med samme interesser. For at din garage skal blive det naturlige mødested over vinteren, så skal du sørge for at indrette det med plads til gæster. Det er selvfølgelig en fordel med en stor garage, sådan at der er plads til flere køretøjer, og hvor du kan have en sofa og et køleskab i et hjørne. Vinterens mørkeste måneder bliver sjovere, når man kan dele dem sammen med vennerne.

For at din garage skal blive ekstra hyggelig, så kan du sørge for at bruge farver på væggene eller få en graffitikunstner til at komme forbi for at lave et motiv efter din smag. Mange motorentusiaster vælger også at dekorere væggene med skilte, eller andre motoreffekter.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x