Sådan kan du få råd til drømmebilen

Sådan kan du få råd til drømmebilen

16. maj 2019

Benytter du dig af vores hjemmeside, skyldes det muligvis, at du går og drømmer om en ny bil – måske er der endda tale om en bil, du ikke har råd til i øjeblikket. Alle skal have lov til at drømme stort, og ingen bør få at vide, at de skal sætte sig begrænsninger, når det kommer til håb, ønsker og drømme for fremtiden. Det er dog ikke altid, at man får realiseret sine drømme, når det kommer til ting, der koster det hvide ud af øjnene. I denne artikel ønsker vi at hjælpe dig med at sætte fut i økonomien. En måde dette kan gøres på er blandt andet ved at kaste sig ud i iværksætteri. Mange iværksættere startede, hvor du måske er nu: Med en drøm om at kunne køre rundt i drømmebilen, bærende på en god idé, der kan være med til at realisere det.


Iværksætteri er blevet en katalysator for mange

Danmark er rig på unge iværksættere, der kæmper hårdt for at få deres idéer til tops. Hvis du har held med din idé og talent nok inden for branchen, kan det tilmed ende ud med at være en start katalysator i håbet om en god indkomst.

Nogle af dem der har haft held med deres iværksætteri, er skaberne bag Blue Energy. Her kan du finde inspiration i 25-årige Mads Andreas Olesen, der er medstifter bag og nuværende direktør for energiselskabet. Mads Andreas Olesen står i spidsen for en klynge af virksomheder, der tilsammen har ansat 200 medarbejdere og derudover genererer et trecifret millionbeløb i omsætning. Alt dette har han opnået på fem år, fra da han startede sin første konsulentvirksomhed. Han er en person, man bør finde inspiration i, hvis man ønsker at få succes som ung iværksætter.


Gode råd fra Danmarks mest talentfulde iværksættere

Mads Andreas Olesen startede sit første reklamebureau, da han gik i 1.g. Det hele startede blot som en drøm om at få succes med egne idéer, og sidenhen har det taget fart. Dette fortæller han til TV2Lorry, der i en artikelserie sætter fokus på unge iværksættere, og hvordan de er kommet frem i en branche fuld af konkurrence. Her kan du blandt andet læse mere om historien bag Blue Energy. Et af rådene fra mange af de unge iværksættere lyder på, at man ikke bør lade sig begrænse og standse af risici, men derimod bør man altid følge sin egen fantasi.


Drøm stort, tjen stort

I iværksætteri er der ingen jantelov. Her skal man ikke holde sig fra at drømme stort. Oftest er det de personer, der tør at råbe højest og springe ud, hvor gærdet er lavest, der ender med at hive de store checks i hus. Har du en drøm om at skabe din egen virksomhed, så du for eksempel kan få råd til drømmebilen, bør du derfor ikke holde dig tilbage. I branchen er der stor hjælp at hente blandt folk, der allerede har erfaring. På samme tid kan du finde masser af information på internettet om, hvordan du skal komme i gang, og hvordan du får hurtigst muligt succes med dit nye startup.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce