Sådan køber du brugt bil til den rigtige pris

Sådan køber du brugt bil til den rigtige pris

28. maj 2018

Du kan spare mange penge ved at vælge en brugt bil fremfor en, som kommer direkte fra fabrikken. Der er rigtig mange brugte biler til salg i Danmark, så du har masser at vælge imellem. Det er muligt at finde rigtig fine biler, som bliver solgt brugt, men det er dit eget ansvar, at du køber en brugt bil til den rette pris. Herunder kan du læse en række gode råd, som kan hjælpe dig til at få en brugt bil til den bedste pris.


Afklar dine behov

Før du går i gang med at købe en brugt bil, er det vigtigt, at du afklarer dine behov i forhold til bil. Hvis du ikke afklarer dine behov, er det nemt at blive fristet til at bruge for mange penge, fordi du for eksempel ender med at købe en større bil, end du egentligt har behov for.

Når du køber brugt bil, er det også værd at overveje, om du er villig til at gå på kompromis med bilens udseende. Du kan ofte spare mange penge, hvis du er villig til at købe en brugt bil ned en smule buler og ridser.


Vær klar til at forhandle

Det er nærmest en uskrevet regel, at man skal forhandle prisen, når man køber brugt bil. Kort sagt er det en rigtig god idé at forhandle, for du kan ofte forhandle prisen ned.

Hvis du ikke har prøvet at forhandle en pris før, kan det virke en anelse skræmmende, men du vil blive glad for, at du i det mindste gjorde forsøget.


Tjek priserne hos Autouncle

Du står stærkere i dine forhandling, hvis du har styr på bilens værdi, når du møder op for at kigge på den. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke bilens værdi på Autouncle.de.

Ved at kende værdien på en brugt, kan du forhandle med større selvsikkerhed, og der er bedre chance for, at du får en bedre pris.


Start med at byde lavt

Det er altid en god idé at starte med at byde lavt, når du forhandler prisen på en bil til salg. Det er muligt, at sælgeren er ivrig efter at få afsat sin bil, og derfor er det muligt, at salgsprisen kan blive lavere, end hvad du forventer.

Ved at starte med et lavt bud, kan du ofte nå til et kompromis med sælgeren, som er tilfredsstillende for jer begge.


Afbryd handlen, hvis du ikke er tilfreds

Ved at kende værdien på den bil som du er interesseret i, kan du undgå at betale overpris. Der er desværre ingen garanti for, at dig og sælgeren kan nå til enighed. Du bør altid være parat til at afbryde en handel, hvis du ikke er tilfreds med prisen. Der er mange brugte biler til salg, så vent med at gennemføre en handel, indtil du er helt tilfreds.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 13:29
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 08:30
x