Sådan vasker du din bil nemt - uden ridser

Sådan vasker du din bil nemt - uden ridser

11. apr 2018

Du kender det sikkert godt - bilen trænger til en vask, men man orker ikke selv at vaske den. Det virker som en uoverskuelig opgave, selv at gå i gang med bilvasken. Derfor ender man tit med den nemme, men dyre løsning, nemlig den automatiske bilvask på den nærmeste tankstation.


Men det er faktisk ikke besværligt at gøre det selv, hvis bare man gør det på den rigtige måde - og med de rigtige midler. Du vil takke dig selv for det, for det er en helt fantastisk følelse, når man selv har gjort bilen skinnende ren. Og når du først har fundet den bedste metode og de rigtige produkter, går du aldrig tilbage til tankstationens bilvask igen.


De vigtigste for en perfekt bilvask er naturligvis hvilken autoshampoo du bruger. Her er det vigtigt, at den er PH-neutral, har en god skummeevne og har lav friktionsevne. På den måde undgår man lakskader, når man vasker bilen. Ved at bruge Nanolec Pure Shampoo er du sikret en perfekt bilvask. Desuden sparer du også penge, fordi en flaske med 750 ml holder til hele 30 bilvaske. Ved at gøre det selv, får du både motion og beundrende blikke fra naboerne.


Nu har du styr på, hvilken autoshampoo du skal bruge. Men hvordan sikrer du så den bedste bilvask? Der er få simple tricks, som kan gøre en stor forskel.


Skyl bilen grundigt af

Før du begynder med sæben, så skyl bilen grundigt af med haveslangen. Vær grundig her - det vil spare dig en masse tid i den næste fase.


Brug to spande

Denne metode sikrer, at du ikke får ridser i lakken. Det er meget simpelt og fungerer ved, at du har to forskellige spande - én med shampooblandingen og én med rent vand. Hver gang du har brugt svampen på bilen, skyller du den i det rene vand, før du dypper den i shampooblandingen igen. På den måde får du ikke sand og snavs med op på bilen, som kan ridse den.


Tør vandet af

Efter du har skyllet sæben af, så er det en god idé at tørre vandet af med en mikrofiberklud, så du undgår streger efter vandet. På den måde bliver din bil den mest skinnende på gaden.Du vil med garanti ikke fortryde selv at gå i gang med bilvasken, når du ser hvor imponeret din kone bliver. Så hvorfor ikke bare komme i gang?Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i dag kl. 08:55
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 30. maj
Annonce