Sælg din gamle bil og få råd til drømmebilen

Sælg din gamle bil og få råd til drømmebilen

23. okt 2017

Står du og skal have samlet penge til udbetalingen på en ny bil? Vi kender det allesammen, biler er livsnødvendige og koster altid en formue, så hvorfor ikke sælge din gamle bil i forbindelse med køb af ny? På denne måde slipper du også for de faste udgifter, som er forbundet med den gamle bil og dette giver dig et større frirum til de nye udgifter, på den nye bil. Det er ren win-win. Der kan selvfølgelig gemme sig nogle fordele ved at eje to biler, specielt hvis man har børn, men hvis ikke dette er tilfældet, er der altså mange penge at hente på salget af din gamle bil. Så hvis du længe har gået og kigget på ny bil og har undret dig over hvordan du bedste griber situationen an, så er du kommet til det rigtige sted.

Sådan får du mere for din gamle bil

For at få det meste ud af din gamle bil, er der nogle ting, som du kan gøre for at forhøje bilens værdi. Du behøver ikke nødvendigvis være mekaniker for at kunne foretage disse ting, mange af opgaverne vil enhver kunne løse selv. Start med at få støvsuget hele bilen. Dette er en lille ting, som er stærkt undervurderet. En bil som ikke er støvsuget, vil fremstå slidt og beskidt og dette er med til at give dig en lavere pris ved salget. Det gælder om at få bilen til at shine så meget som overhovedet muligt, for at kunne trække de sidste kroner ud af den. Derudover bør du tage alle bilens måtter og banke dem godt og grundigt igennem, dette får også bilen til at fremstå mindre brugt og er du dygtig, kan du få bilens indre til se helt nyt ud.

 

Det er også essentielt at du får bilen vasket og dette behøver ikke være guldvasken nede på tanken, men kan sagtens være en vask som du giver bilen selv. Ofte vil du faktisk opleve at når du gør det selv, vil du få nogle meget flottere fælge end i bilvasken. Det tager selvfølgelig noget tid, men det giver virkelig penge tilbage i den anden ende. Når du er klar til at sælge, kan du slå et smut ind forbi www.bilplus.dk, hvor du nemt og bekvemmeligt, kan få solgt din bil til den bedste pris.

Kom godt fra start med drømmebilen

Når du har fundet drømmebilen og er kommet af med den gamle, så er det vigtigt at tage sig godt af sin nye bil. Det gør du bedst ved at sende den en tur forbi www.ditec.dk. Hos Danmarks største bilplejekæde finder du en lang række services, som kan hjælpe dig med at skabe merværdi i din nye bil. Du kan fx. få lavet en keramisk lakforsegling med mange års garanti. Denne sikrer dig en glans uden lige og lak som altid står knivskarpt. Her kan du også få behandling af bilens glas, interiør, fælge og meget meget mere. DiTec har centrer over hele Danmark, så du finder let en center som kan hjælpe dig med at klargøre din nye bil. Efter en god omgang bilpleje er du med medlemskab hos DiTec, sikret en løbende vedligeholdelse, som altid sikrer dig at du får det meste ud af bilen og dens levetid.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce