Se alt om din bil online

Se alt om din bil online

28. jun 2018
I mange tilfælde kan det være nødvendigt at finde oplysninger om din bil. Det gælder eksempelvis, hvis du skal sælge den, og en potentiel køber skal bruge oplysninger om bilen. Det kan også være, at du skal bruge oplysninger, om hvor langt bilen har kørt, og det kan være, at du har glemt, hvornår bilen skal til syn næste gang. 

Du kan finde alt om din bil på nettet – Se alle nummerplade oplysninger og læse alt det, du har brug for at vide om din bils historik. Du kan se nummerpladeoplysninger om din bil her eller den bil, du har i sinde at købe og blive sikker på, hvordan standen er, og hvad den rette pris for bilen derfor er, uanset om du er den, der skal købe eller sælge. 

Det er nemlig altid en god idé at se nummerpladeoplysningerne på en brugt bil, hvis du står og skal til at købe sådan en. På TjekBil kan du tjekke alle de oplysninger, du har brug for om både din egen bil, men også om andre biler, som du eventuelt står og overvejer at købe. 

Bilens kilometertal
I alle biler sidder der en kilometertæller, der fortæller hvor mange kilometer, en bil har nedlagt i sin levetid. En sådan oplysning er vigtig, når du skal sælge eller købe en bil. Kilometertallet kan nemlig sige noget om standen og sliddet af bilen, og derved også hvor mange penge du kan tillade dig at tage for den, eller hvor mange penge det er rimeligt, at du skal af med, når du skal købe en. Desværre er der mange, der kan finde på at fifle med kilometertælleren, så det ser ud som om, at bilen har kørt meget mindre, end den rent faktisk har. Skal du købe en brugt bil, er det derfor vigtigt, at du tjekker, hvor mange kilometer bilen havde kørt til dens sidste syn. Tjek dette ved hjælp af nummerpladen. 

Bilens restgæld 
Når du skal købe en bil og slår nummerpladeoplysningerne op, kan du se om bilen kommer med nogen form for gæld. Undgå at få en træls overraskelse, når du køber bil og undgå at få en bil med restgæld, som du kommer til at skulle betale af på. På samme måde kan potentielle købere af din bil se alt om din bil via nummerpladeoplysningerne. Sørg derfor altid for at have betalt alle billån ud, inden du sælger din bil, så du ikke påfører andre din bilgæld. 

Synsrapporter 
Som bilejer ved du, at din bil skal synes en gang i mellem, for at sikre at den kan godkendes til kørsel og hverken er skadelig for dig eller for miljøet. Når en bil bliver synet, bliver der lavet en synsrapport, og disse kan findes ved hjælp af nummerpladeoplysningerne. På den måde kan du hurtigt og nemt tjekke, hvornår din bil sidst er blevet synet, og hvornår den skal næste gang. 

Omregistrering 
Når en bil skal have ny ejer, skal den omregistreres. Dette kan ske online via Skats hjemmeside. Du kan på nettet tjekke, om din omregistrering er gået igennem, eller om den tidligere ejer af din nyindkøbte bil har fået omregistreret bilen. 

Med nummerpladeoplysninger kan du finde oplysninger om din nuværende bil og også om andre biler, hvis du står og skal købe en brugt bil. Se alt om din bil, og bliv meget klogere på den på TjekBil. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce