Seat Tarraco - den største Seat nogensinde

Seat Tarraco - den største Seat nogensinde

1065visninger 1 svar | 18. sep 2018


Det sidste link i VAG-gruppen, er Seat's udgave af en stor 7-personers Crossover. Tarraco er i klasse med Skoda Kodiaq, VW Tiguran AllSpace og Pegeout 5008, hvor den bruger VAG's MQB-A platform som VW og Skoda. På Seat's modelprogram skal Tarraco overtag for den glemte Seat Alhambra, der dengang var mærkets topudgave. Desværre er trenden for MPV-designet biler ikke så stor som Crossover''erne, hvor Tarraco stilles ind.  Faktisk er Tarraco den største Seat i mærkets historie, hvor den er opkaldt efter den voksende spanske by Tarraco. 
I forhold til sin søskende, så skiller Tarraco sig ud med sit design. Det er der en grund til da Seat gerne vil være den mest sportslig bil i klassen med deres nye DCC system. DCC (Dynamic Chassis Control)   hjælper med at gøre køreoplevelsen lidt mere spænende med sit Multi-link ophæng fra McPherson.

I kabinen er Seat ved at komme eftersig, hvor de også introducer et 10,25" digitalt instrumentering og en kæmpe 8" Touch skærm ved siden af med finger kontrol. 
(Red. med fingerkontrol, så kan man fx. skrue op og ned for lyden, uden at røre skærmen, men blot bevæge fingeren henimod skærmen - det skulle gør at førren ikke tag øjnene væk fra vejen.)   

Selvom Tarraco er den store familieorienteret model, så kan den også vælges i en fem-personers udgave som Seat Ateca. Motorprogrammet består af det velkendte kuld af 2-liter diesel'er eller EVO's 1,5 benziner. Dog vil en plug-in hybrid komme om ca. to år. 

Motorprogram: 
TSi=Turbobenziner og 4Drive = AWD
Benzin
1,5 TSi 150 Hk 19 km/l
2,0 TSi  190 Hk 15 km/l 4Drive
Diesel
2,0 TDi 150 Hk 22 km/l 340 Nm
2,0 TDi 190 Hk 21 km/l 400Nm 4Drive
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Seat Tarraco - den største Seat nogensinde
Kommentér på:
Seat Tarraco - den største Seat nogensinde
Annonce