Sikkerhed og komfort i top

Sikkerhed og komfort i top

3. maj 2018

Taber man noget tungt eller træder på noget spidst og skarpt, kan sikkerhedssko være redningen på din arbejdsdag. Ved at gå med sikkerhedssko kan du slippe uden mén, hvis ulykken er ude. Især med sikkerhedssko fra MASCOT er man godt beskyttet på grund af de mange forskellige sikkerhedselementer.


Sikkerhedsfodtøjet fra MASCOT har blandt andet sømværn, som sørger for at søm og andre skarpe dele ikke kan blive trådt op i skoen nedefra, og skridhæmmende såler, som gør, at man undgår at snuble eller glide på ujævne eller glatte underlag. Samtidig har sikkerhedsfodtøjet tåkappe, som sørger for, at tæerne ikke får slag eller tryk. Så er man beskyttet, hvis der skulle blive tabt noget tungt ned over tæerne. En ting er, at det gør ondt. En anden er, at man kan risikere at få skader, som gør, at man ikke kan arbejde optimalt resten af livet. Fødderne er noget af det vigtigste at beskytte, ikke kun fordi vi skal gå og stå hele livet, men fordi de også påvirker andre dele af kroppen, såsom vores ryg eller ben. Mange oplever smerter i ryggen og benene, hvis de har sikkerhedssko på, som ikke er fleksible, eller som er for stive eller ikke bøjer det rigtige sted. Med MASCOT’s nye serie af sikkerhedssko MASCOT® FOOTWEAR FLEX får man enormt fleksible og lette sikkerhedssko, som gør, at man nemmere og på en mere behagelig måde kan bevæge sig en hel dag på arbejde. Skoene er især behagelige, fordi de er lette at bøje og derfor følger og støtter fodens bevægelser. Den bagerste del af skoen er stabil, så man ikke vrikker om, når man for eksempel arbejder på ujævne underlag.


Selvom skoene er lette, lever de stadig op til sikkerhedskravene, der er for sikkerhedssko, og man kan også få dem i forskellige sikkerhedsklasser og med forskellige detaljer, så man kan få dem, der passer bedst til kravene på ens arbejde.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce