Sjove aktiviteter på bilferien

Sjove aktiviteter på bilferien

28. aug 2019

Dette er sponseret indhold

Mange familier starter hvert år bilen, når sommerferien starter, og kører sydpå mod især Frankrig, Spanien og Italien. Det er praktisk at have en bil til rådighed, når man er på ferie, det er ofte billigere end fly, og man gør kloden en tjeneste ved at spare den for de klimabelastende flyveture. Til gengæld er køreturen sydpå lang og til tider en anelse kedelig, hvis man ikke får tiden til at gå med noget sjovt. Derfor gives der i artiklen nogle råd til, hvordan man bedst muligt kan fordrive tiden ned langs de sydeuropæiske motorveje. 

Lav en god spilleliste, inden man kører hjemmefra

Hvis man netop har arvet en stor pose penge, er det altid oplagt at bruge nogle af pengene på en ferie med familien. Den resterende sum kan med fordel investeres i eksempelvis aktier eller ejendomme, og det kan Miniinvestering hjælpe en med. Ligeledes er det i den grad en god investering til køreturen sydpå at lave en god og lang spilleliste på ens foretrukne musikplatform, inden man kører sydpå. Et par tusinde kilometer er virkelig langt at køre, hvis man skal holde en samtale kørende hele vejen. Derfor er det virkelig rart at kunne sætte en liste med familiens yndlingsmusik på og lade kilometerne trille forbi. Man kan eventuelt sætte sig med familien et par aftener før køreturen og skiftes til at vælge en sang – så er der ingen, der for alvor kan blive utilfredse over musikstilen.  

Tag et par bilvenlige spil med på turen

Der er få ting, der får tiden til at gå hurtigere i bilen end at spille et sjovt spil. Når det er sagt, er det selvfølgelig klart, at man ikke skal medbringe sit mest avancerede brætspil på turen. Tag derimod nogle spil med, der er lette at administrere i en trængt bil. Tag spørgsmålene ud af familiens Bezzerwizzer- eller Trivial Pursuit-spil, og se hvem der hurtigst svarer rigtigt på 20 spørgsmål. Der findes også masser af spil, hvor man ikke behøves et fysisk spil. Leg “20 spørgsmål til professoren”, eller se hvem der hurtigst tæller til 10 gule biler. Der er rigtig mange muligheder, og det er bare med at være kreativ – så skal køreturen nok gå som smurt. 

Download en masse gode film og serier på familiens tablet

Flere streamingtjenester tilbyder i dag, at man kan downloade deres materiale, så man kan se det offline, og ellers kan man også vælge at købe filmene direkte på tabletten. Hvis man ikke lider for meget af køresyge, er en god film nemlig en virkelig effektiv måde hurtigt at få et par timer til at gå på. Fyld derfor familiens tablet med et par gode film eller en god serie, man kan følge med i hele vejen ned gennem Europa. Hvis pengene er til det, kan man også købe skærme til at sætte bag på forsæderne. Det gør det virkelig let for en at sætte en film på, så børnene kan holdes beskæftiget, hvis de er ved at blive sultne eller utålmodige. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x