Skal du have en bil i stuen?

Skal du have en bil i stuen?

10. okt 2019

Dette indhold er sponsoreret 

Det er ofte et spørgsmål, som opstår når man skal indrette sit hjem - hvornår skal man gå på kompromis med trends og stil til fordel for personlig indretning. Nogle mennesker ønsker et stilrent hjem, som nærmest er kønsløst og ikke engang Flemming Mølgaard fra Kender Du Typen vil kunne gætte hvem der bor der. Andre er til det mere personlige hjem, som til tider kan være for meget og gå over i det grimme. Der er en fin balance mellem de to indretningsmetoder, og det bedste og vigtigste råd er, at gøre præcis som du selv ønsker. Dog kan du nedenfor læse hvordan du kan få en personlig indretning uden at gå på kompromis med stil. 


Få dekoreret væggen med biler 

Når det kommer til at få indført en personlig stil i sin indretning, så gælder det om at finde noget, som er nemt at implementeret sammen med resten af møblerne. Det kan være svært, at få store vaser, stole og sofaer, som er specielle og fortæller en historie om dig selv sat sammen med en ‘normal’ indretning. Derfor kan du med fordel søge mod væggen til at skabe en personlig relation mellem dig og din indretning. En af de mere populære personlige vægdekorationer er bil plakater. Vægplakaten er nem at implementere, da det vil fungere som et maleri eller andet, som hænger på væggen og er dekoration til resten af indretningen. 


Plakaten er derfor mere en støtte til resten af indretning, og går ikke ind og tager for meget over. Det er en god ting, at tænke i den retning, når du skal dekorere dit hjem - hvad komplimenterer hvad? 


Et andet råd, er at operere med en skala fra 1 - 10, hvor hver ting i for eksempel din stue får point, alt efter hvor udfordrende og specielle, de er. Så gælder det om, at indrette rummet så det ligger omkring 10. På den måde sikrer du, at rummet ikke bliver for meget. Genbrugsforretningen rummer på meget guld 

En anden måde, at få et personlig hjem på er at gå i gemmerne hos genbrugsforretningerne. Røde Kors og andre genbrugsforretninger er gode steder, at lede efter guld og personlighed. Det giver noget autentitet, at have interiør af alt slags, som har en smule slidt og man kan se, at det er blevet brugt. 


Samtidig er det et miljøbevidst valg, at købe genbrug, hvilket kun er en fordel. 


Gør brug af internettet og salgssider 

Udover genbrugsforretninger, kan du med fordel kigge på DBA.dk og Facebook Marketplace for at finde gode handler og personligt interiør. Det er en måde, at spare virkelig mange penge på, hvis bare du er villig til at tage ud og hente tingene. Det er muligt, at indrette hele dit hjem med ting fra genbrugsforretninger og salgssider, hvorpå du kan spare stort på din indretning. 


Bare vær opmærksom på, at finde møbler som er i god stand.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x