Skoda Kamiq, Mercedes A-klasse sedan og Suzuki MPV

Skoda Kamiq, Mercedes A-klasse sedan og Suzuki MPV

2027visninger 4 svar | 25. apr 2018
I dag skal vi se på tre nyheder som er blevet præsenteret under det årlige motorshow Beijing. De vilkårlige biler er: Mercedes's er tilbage med en CLA udgave med et nyt navn, luksus Skoda'en vi ikke må få og Suzuki's bud for en MPV.  


-----------------------
Skoda Kamiq


Skoda Kamiq er mærkets første "Luksus" SUV som skal sælges i Asien. Den skal konkurrer imod den eksklusive Mazda CX-4, der i virkeligheden er en forlængeret version af CX-5.
kamiq er faktisk også bund og grund en forlænget udgave af Karoq, og selvom Skoda kalder det for en luksus SUV, er der dog sparet i forhold til Karoq'en. Kabinen er b.la. indentisk med den før-faceliftet Skoda Octavia, hvor man finder den gamle touch skærm og speedometer. Motoren bliver kun VAG's nye 1,5 sugemotor med 110 Hk og 6-trins DSG eller 5-trins manuel (Yes, du læste korrekt)
VW stopper produktionen af den gamle 1,6'er, som også engang blev solgt i europa.






...................
Suzuki Ertiga

Suzuki Ertiga er en mini-MPV for det asiatiske marked. Selvom det nok første gang du høre om modellen, så er det en af de bedst sælgende MPV'er dernede, og består af 30% af alt bilsalget i Indonesien. 
Siden den første gang blev introduceret i 2012, så har Suzuki solgt over 680.000 Ertiga, og med den nye model så er forventningerne høje på den lille MPV. Trods den størrelse, så er den vokset siden sidst, hvor den faktisk er længere end Biler som BMW 2-serie Active Tour eller Mercedes B-klasse. Ertiga kan rumme op til syv-personer, og er udstyret med en gammel suge 1,5 Motor med enten 4-trins aut eller 5-trins manuel gear. 
Lidt "Up-to-date" er den da, hvor større udstyrs modeller fås med LED for og-baglygter, anden fabrikant Touch skærm og Start/stop knap.





...........................
Mercedes A-klasse L


Måske kan du huske den gamle Mercedes CLA, der var Mercedes's svar for en Sedan i Golf-klassen? Nu er de klar med en ny model, hvor CLA navnet er droppet for blot A-klasse L. Dog betyder det også, at vi i europa skal vinke farvel til modellen da Mercedes kun vil sælge den eksklusiv for Kina.
Hvor vi i europa er mere til Hatchback's, så er det omvendt i østen, hvor Sedan'er stadig sælger bedre en Hatchback's. Konkurrenterne vil være biler som Audi A3 sedan og den også eksklusive BMW 1-serie Sedan.  

Kabinen i den nye A-klassen er der ikke sparet på, i forhold til bilerne længere oppe. Her finder man også samme MBUX multimedia to-delte skærme fra den europæiske A-klasse. Det er på nuværende eneste bil i klassen, som bruger dette system med deres intelligente talekommando. 
 
Motorprogrammet dernede er bestående af to benziner. Der er den helt nye 3 cylinder 1,33 Turbo med 136 Hk og en 2-liter Turbo med 190 Hk og 7-trins aut. 


Dog skal vi måske ikke sige helt farvel til modellen, da Mercedes muligvis er på vej med en ligende model for europa.
------------------------

Update: 25-04-2018 10:44
Hyundai i20

Til en nyhed som kommer til danmark hen af sommeren, er den faceliftet Hyundai i20! Største ændring er sket bagi, hvor Hyundai har givet den et helt nyt design. Her er der b.la. kommet nyt baglygte design. Foran er der er også sket lidt, hvor en ny frontkofanger er kommet med et sportiger look".  Andre detaljer er muligheden for nye 16" fælge, 7" touch skærm, flere USB indgange, tre nye farver: Champion Blue, Clean Slate, Tomato Red og Hyundai's applikation "Live Service". Sikkerheden er også forbedret, hvor i20 får Hyundai's Smart Sense pakke. Smart Sense består af følgende: Lane Departure Warning System, Lane Keeping Assist, Autonomous Emergency Braking, Driver Attention Alert og High Beam Assist.

  

Selve motorprogrammet er blevet mindre. Ud er den gamle 1,4 motor, og Hyundai har heller ikke sagt noget om en diesel skulle være på programmet. Skoda droppet diesel programmet på Fabia'en, så noget tyder på at Hyundai måske gør det samme. Dog kan man få den med en 1,2 sugemotor eller deres smarte 1-liter Turbo benziner.

Motorprogram: T-GDi = Benzinturbo
Benzin
1,2 75 Hk 22 km/l
1,2 88 Hk 21 km/l
1,0 T-GDi 100 Hk 23 km/l
1,0 T-GDi 120 Hk 19 km/l
For første gang kan man få et 7-trins aut. i sin i20'er.







Update: 17:58
I20 Active




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Skoda Kamiq, Mercedes A-klasse sedan og Suzuki MPV
Kommentér på:
Skoda Kamiq, Mercedes A-klasse sedan og Suzuki MPV
Annonce