Skoda Kodiaq Coupé? Og Ford Territory

Skoda Kodiaq Coupé? Og Ford Territory

994visninger 0 svar | 18. okt 2018


Skoda Kodiaq GT


Skoda bragte det helt store ud i går, da de præsenterede for en ny "Coupé-SUV" version af deres store SUV Kodiaq. 
Kodiaq GT er i still med biler som BMW X6, Audi Q8 eller Range Rover Velar. Det er faktisk ikke første gang at Skoda har præsenteret for sådan en speciel udgave for det kinesiske marked. I begyndelsen af året kom de med en udgave kaldet Kamiq, som bund og grund bare var en forlænget udgave af Skoda Karoq.

Det er en skam at Skoda ikke bygger dem for det europæiske marked med det design som den har. Skoda har gjort den noget kedelig Kodiaq mere interessant at se på. I forhold til den normale Kodiaq, så GT udgaven en smugle længere. Dog er er tredje sæde række ikke en mulighed. Motorprogrammet består kun af to 2-liter benzinturboer. En 190 Hk og 220 Hk fra Skoda Octavia RS. 



...................................................................
Ford Territory

Du har nok aldrig hørt Ford Territory før, men faktisk er Ford Territory en af de mest solgte SUV'er i lande som Australien, så derfor er det en meget vigtig bil for Ford. Da Ford også gerne vil havde en bid af marked i Kina, så vil Territory også for første gang blive introduceret der. Det betyder at Ford har samarbejde med kinesiske bilfabrikant Jiangling Motors med at udvikle den nye Territory. Dog er det ikke en helt ny model da den faktisk er baseret på en kinesisk bil kaldet "Jiangling Yusheng S330". Motoren er dog Ford's egen 1,5 Ecoboost motor med omkring 160 Hk. Der vil senere komme en model med Mild-hybrid teknik.

Kabinen har Jiangling Motors stået for, hvor et unikt 10" LCD- Touch skærm finder sted med 4G HotSpot adgang. Sikkerheden er ikke noget man skal frygte, hvor alle udgaver kommer standard med en pakke de kalder for "Co-Pilot360TM". Den pakke inkluder; Adaptiv Fartpilot, automatisk nødbremse, blindspot, Vejbaneassistent og elektronisk parking med 360° kamera. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Skoda Kodiaq Coupé? Og Ford Territory
Annonce