Skoda Kushaq - En Indisk kærlighed

Skoda Kushaq - En Indisk kærlighed

237visninger 0 svar | 19. mar

Skoda kushaq er en helt ny model fra Skoda, og vil ikke komme til Europa. Den vil kun bliver solgt på det indiske marked. Dog stopper det os ikke for at se hvad det er for en bil de får...


Skoda kushaq er en kompakt lille Crossover eller SUV om man vil. Den er bygget den indiske MQB-A0-IN platform, som senere vil husere kommende VAG-produkter i Indien. kushaq, der i øvrigt betyder "Konge" på Indisk, ligner meget den Europæiske Skoda Kamiq. Dog har den ikke lige så meget plads, hvor kushaq nærmer er på størrelse med VW T-Cross eller en Ford Ecosport. kushaq rummer kun 385-liter i bagagerummet, men derimod har den mere frihøjde end sine VAG-søskende.   
kushaq tilbyder kun to motorer, og det består af to velkendte TSi benziner. Den ene er en 1,0 TSi, 115 hk og har 175Nm. Den anden er en større 1,5 TSi med 150 hk og 250Nm. Begge kommer med seksgear standard, men den 150 hk tilbydes også med et 7-trins DSG. 

Kabinen ligner et typisk VAG-produkt. Her kan man vælge touchskærmen med 7 - eller 10".  Ellers kommer den standard med seks Airbags, AC foran og bagved, LED for - og baglygter.Skoda kushaq ligner noget som godt kunne sælges i Europa, men det ville ikke give mening når der allerede findes en model kaldet Skoda Kamiq. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Skoda Kushaq - En Indisk kærlighed
x