Skoda opdatere den lille Fabia og Honda Amaze!

Skoda opdatere den lille Fabia og Honda Amaze!

818visninger 0 svar | 8. feb 2018
Geneva Motor Show nærmer sig, og det resultere sig i at disse uger bliver spammet med bilnyeder! 

Skoda Fabia F/L

Skoda har valgt at nu var det korrekte tidspunktet for at opdatere deres næst mindste model, og her har man forsøgt med et sportier look i form af de nye LED-forlygter. I kabinen er der også sket lidt, hvor VAG's nye 6,5" skærm er nu en mulighed i Fabia'en.  Sikkerheden også forbedret, hvor Skoda nu tilbyder en opdateret form af deres "Blind Spot Detection, rear traffic alert og automatic high-beam lys system" som standard. 

INGEN DIESEL!

Der er faktisk intet sket på motorprogrammet - og dog. Fortsat kan Skoda fås med en 1-liter benzinmotor med eller uden Turbo. Dog har Skoda fravalgt alle Dieselerne, hvad muligvis er grundene Dieselagte episoden, selvom søsterbilen Polo stadig fås med diesel. Topmodellen vil være en 110 Hk 1-liter Turbo, men det er ikke særlig længe siden, at Skoda præsenteret for en R5 model med en 125 Hk 1,4 Turbo. 

Motorprogram. TSi= BenzinTurbo
Benzin
1,0 MPi 60 Hk 21,3 km/l
1,0 MPi 75 Hk 20,8 km/l
1,0 TSi 95 Hk 25 km/l
1,0 TSi 110 Hk 21 km/l





---------------------
Honda Amaze 

Honda Amaze er en lille Sedan bygget udelukket for lande i mellemøsten og Asien. Amaze ligger imellem en Jazz og Civic i sin størrelse, og nu har Honda præsenteret for en ny model. I sit design ligner den en formindsket Accord, og i kabinen er der sket store ændringer.Fx. for første gang, så kan man få AndroidAuto , som kan tilsluttes til et nyt 7" touchskærm. 
Underhjælmen ligger der enten en 90 Hk 1,2 sugemotor eller 1,5 Diesel 




Drømmer du om en Amaze til Danmark, så kan du godt glemme det. Amaze vil aldrig blive godkendt, da Sikkerheden eller emulsions udslip ikke rammer vores europæiske normer. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Skoda opdatere den lille Fabia og Honda Amaze!
Annonce