Skrot eller sælg den gamle bil

Skrot eller sælg den gamle bil

28. sep 2020

Dette indhold er sponsoreret 

Mange ejer en bil, som har stået dem meget nær i mange år. Bilen er måske ved at være rigtig gammel, og den kan have svært ved at klare næste syn, og der skal noget magi til at det ikke koster en formue at reparere den. I dette tilfælde, er der mange som stiller dem selv spørgsmålet om hvorvidt bilen skal skrottes eller sælges. Hvis den bliver solgt, er der måske en samler eller en anden som kan få glæde af den - en person, som gerne vil smide lidt ekstra penge og tid efter den - hvis den bliver skrottet ser man aldrig sin dejlige bil igen. 

Fordele og ulemper ved at skrotte bilen 

Ligesom med alt andet i denne verden er der fordele og ulemper forbundet. Hvis man skrotter sin bil vil fordelen klart være at den er ude af verden, og man skal ikke tænke mere på den. Ulempen er selvfølgelig at man mister bilen, og man på mange måder mister en lille indkomst, da man i mange tilfælde ikke vil kunne få noget penge for skrotningen. Skrotning af biler har forskellige metoder, og man kan ikke altid forvente at få noget for sin skrotning - det afhænger af stedet. Man kan læse meget mere om skrotning af biler, flytning af jord og afrydning af affald lige her


Fordele og ulemper ved at sælge  

Når man har med en bil at gøre, som er så gammel og smadret at man står og overvejer om den skal skrottes, kan det blive svært at få den solgt. Man skal virkelig sælge den til en god pris, for at kunne få den solgt. Der skal man spørge sig selv om man synes det er besværet værd? Det kan tage lidt tid at få bilen solgt, og i mellemtiden står den bare og fylder. Derudover kan man sige, at hvis man ønsker at bilen stadig skal leve sit liv er det måden at gøre det på. Man kan være heldig at den rigtige køber dukker op. 


Det er en vurderingssag 

Som alt andet i denne verden er den vurderingssag, som man skal have med sig selv. Det er en god ide at vende situationen med sig selv, og overveje hvad man egentlig ønsker. Prøv at se det fra alle vinkler, både fra den følelsesmæssige vinkel og fra den praktiske og økonomiske vinkel. Ved at se det fra alle sider har man muligheden for at tage en mere velovervejet beslutning.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce