Sørg for at rengøre din bil som du rengør dit hjem

Sørg for at rengøre din bil som du rengør dit hjem

17. dec 2018

Hvis ikke det sker ugentligt, så sker det i hvert fald månedligt. Vi bevæger os rundt i vores hjem med klud, sæbe, vand og støvsuger for at rengøre og få alle vores rum til at synes pæne og præsentable. Vi kan alle godt lide, når der er rent omkring os, og derfor bruger vi også ofte en del tid på at holde vores hjem pletfrit. Selvom vi synes, at det nogle gange er mindre rent, og at støvet efterhånden er begyndt at hobe sig op i en højde, der kan sammenlignes med vasketøjsbunken, så er vi ikke bekymrede.

Bilen skal også plejes

Og ligesom vi gør vores hjem rent og pænt, fordi det så er skønnere at opholde sig i. Og fordi vi gerne vil være bekendte at kunne invitere gæster hjem til os, så bør vi også tage et lille kig på vores bil. Ofte er den nemlig både snavset og fyldt med de ting, som vi ikke lige har fået taget med os ind i hjemmet eller fået smidt i de nærmeste skraldespand.

Bilen er derfor en helt anden snak end hjemmet. Og sådan bør det da ikke være. Mange folk bruger rigtig lang tid i deres bil hver dag, når de skal til og fra arbejde, og derfor er det vigtigt, at den også føles rar at opholde sig i. Og skal man have nogle med i bilen, er det skønneste da også, at de kan forlade den igen uden at have krummer på tøjet og pletter på tasken, fordi der er så snavset og beskidt indenfor.

Sørg derfor også for at din bil holdes ren og præsentabel. Det er trods alt et dyrt køretøj at have stående, og derfor bør det plejes og vedligeholdes på samme niveau som med så mange andre ting, som vi holder af. På trods af den konstant holder parkeret udendørs og derfor bliver udsat for alt slags vejr eller er forvist til garagen, hvorfor vi ikke ser på den hele tiden, så skal du altså huske på den.

Brug de helt rigtige produkter til glaspleje

Men en bil er sart, derfor skal du have fat i de helt rigtige produkter, når du vil i gang med din rengøring. Og når det kommer til ruderne, er det ingen undtagelse. Ofte kan disse være svære at se igennem, fordi vi bare lader stå til. Nogle gange tager vi måske lige en klud eller et ærme og fjerner det værste snavs, så det bliver muligt at få et udsyn. Men for at få et perfekt frit udsyn kan det godt betale sig at anvende nogle gode produkter til glaspleje.

Start med at rengøre ruderne både indenfor og udenfor med en almindelig glasrens og og micro-fiberklud. Og gør det gerne ugentligt. Er ruderne stadig ikke helt pletfri så anvend et polérmiddel til glas. Og slut gerne udvendigt af med en coating så for eksempel olie, pollen og vand fjernes blot ved vindmodstanden.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x