Stenslag

Stenslag

18. jan 2018

Vi har næsten alle sammen prøvet det… Vi kommer kørende på de danske veje og pludselig høres et ”klonk” og der ses en stjerne i forruden. Der er kommet et stenslag. Panikken breder sig hurtigt, da man ved, at glas hurtigt kan gå endnu mere i stykker. Men hvad med prisen? Dækker ens bilforsikring? Spørgsmålene er mange – og man har travlt med at finde svar på dem alle inden skaden ender som en revne tværs over hele ruden. En hurtig googlesøgning sender dig til https://bilglas.dk/ hvor du kan læse en masse omkring reparation af stenslag. Via https://bilglas.dk/reparation/online-service/stenslagsreparation er det både tips og tricks til, hvad man selv kan gøre inden reparationen, hvordan det bliver lavet og hvor lang tid det tager. Ja kort fortalt, får man svar på alle sine spørgsmål. Dog slutter Dansk Bilglas af med at fortælle risikoen for, at stenslaget udvikler sig til en revne og man i sådanne tilfælde skal have skiftet hele ruden, da en revnet rude ikke kan repareres. Det er pludselig en kamp mod tiden, for at undgå at skulle skifte hele ruden. Nogle er heldige og får udbedret stenslaget i tide, andre er ikke.

Er ruden revnet er det for alvor værd at undersøge ens dækning ved forsikringsselskabet, da priserne starter ved ca. 2500 kr. Når først det er gjort, går turen igen på Dansk Bilglas’ hjemmeside for at finde svar; hvilken kvalitet er ruden, er der garanti, hvor hurtigt kan jeg få det lavet? Alt dette svarer de på https://bilglas.dk/praktisk-information/kvalitetstandarder/original-rudekvalitet.

Så er der alt det praktiske: Hvornår har jeg tid til at få forruden skiftet? Hos Dansk Bilglas er der mulighed for at køre bilen på et lokalt værksted (og der er mange at vælge i mellem!) eller at få en af deres montører ud hvor det passer én; Arbejdsplads eller hjemmeadresse. Det gør det meget nemmere for os som kunder at få det hele til at gå op i en højere enhed. Bilen er lavet på én arbejdsdag! Derudover er parkeringssensor, brobizz, saphe og hvad vi ellers har i vores bilruder er flyttet over på den nye forrude. Det er nemt!

Derudover kan man vælge en række af tilvalgsprodukter som kan optimere sikkerheden. Det er eksempelvis lygtepolering, hvor lygterne kommer til at give meget bedre lys. Det kan også lade sig være den såkaldte nanocoating af forruden, som får vandet til at fjerne sig nemmere, så man sparer slid på vinduesviskerne. Mulighederne er mange!

Fra at bande over stenen, der ramte, eller den billist, som smed stenen vores vej til at stå med et færdigt, flot resultat er lettende!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce