Stort udvalg af sexlegetøj

Stort udvalg af sexlegetøj

21. feb 2019

I det moderne samfund er sex blevet mindre og mindre tabu. Folk udforsker mere og mere - og med det kommer også et naturligt boom af forskellige slags sexlegetøj. En af disse slags sexlegetøj er bækkenbundskugler. Bækkenbundskugler har mange forskellige funktioner - og de kan spille en stor rolle under samleje. Som kvinde kan man med en stærk bækkenbundsmuskulatur opleve en mere intensiv stimulation, og dermed have bedre sexuelle oplevelser. Mange kvinder har højst sandsynligt hørt om at man bør lave bækkenbundsøvelser for at opnå dette. Et alternativ dertil er de førnævnte bækkenbundskugler, der kan bruges til at træne i løbet af dagen. Bækkenbundskuglerne er udstyret med en løkke, så man skal ikke være nervøs for, at de ikke kan tages ud igen.

Bækkebundskuglers funktion og fordele

De fungerer ved at blive opsat i kvinden, der automatisk vil spænde for at undgå, at de falder ud. På den måde træner man sin bækkenbundsmuskulatur på en behagelig måde. Er man til det, kan det endda gøres i løbet af hverdagen. Bækkenbundskugler, også kendt som elskovskugler, kan på sexnetto købes i mange forskellige farver og materialer, så de passer til dine helt personlige præferencer. I modsætning til, når du aktivt træner din bækkenbund, vil du ikke kunne mærke det på samme måde med elskovskuglerne.

De anbefales af både jordemødre og gynækologer til kvinde i alle aldre, da de både er gavnlige i forbindelse med fødsel og det sexuelle liv.

Vælg den rigtige slags…

Sørg for at vælge den rigtige slags bækkenbundskugler til dig. Da de kommer i mange forskellige tyngder, størrelser, materialer, farver - og endda med forskellige funktioner - kan det være svært at vælge den rigtige. Heldigvis er der nogle gode huskeregler for om du bør vælge en model med én eller to kugler. Er man helt ny indenfor brugen af bækkenbundskugler, og derfor en smule intimideret over tanken om at skulle bruge dem, bør man starte med en model, der kun har én kugle. Det samme gælder for kvinder, der lige har født.


Generelt kan det dog anbefales at bruge en model med to kugler, da det giver en bedre effekt på alle fronter. Det er dog stadig som nybegynder en god idé ikke at starte med noget, der er alt for tungt. En god startvægt er omkring de 50-100 gram. Dette skyldes, at en utrænet vil have sværere ved at holde på en tungere vægt.

Hvordan bruges de

Det vigtigste er at huske, at sexlegetøj ALTID skal vaskes både før og efter brug. På den måde undgår man ubehageligheder. Det er vigtigt at bruge en uparfumeret sæbe, da det ellers kan medføre ubehag.


Efter vask påføres en god glidecreme, der gerne skal være vandbaseret. Kuglerne skal gerne indsættes, mens man er i liggende og afslappet tilstand. Efter indføring knibes der sammen i et par sekunder.


Prøv derefter at rejse dig op for at gå lidt rundt.

Efter et par øvegange vil man kunne bruge kuglerne i hverdagen. Det er dog vigtigt at huske, at man ikke bør have dem i brug mere end 8 timer ad gangen.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x