Streetwear til kvinder

Streetwear til kvinder

1. feb 2018

Med mode industriens hastigt skiftende tendenser, er det svært at beslutte hvad man skal have på når man bare lige skal ned og handle! Tit er det så besværligt at vælge, at man vælger til sidste øjeblik med at besluttet sig for sit outfit, og det er der vi kommer ind! Du kan tage det helt roligt, vi har dig dækket ind J

 

Nedenfor finder du en liste over streetwear designs til piger, som du nemt kan sammensætte og gå på dine indkøb med stil og være super cool samtidig.

 

Toppe til piger:

En crop top!

Simpelt og fint valg til sommer indkøbet – må være crop toppen. Super fedt hvis man ikke er bleg for at vise lid thud! Kombiner med at par lækre solbriller, en cap elelr hat, og måske et par tights – og så er du klar til at gå I byen.


Se et udvalg af crop toppe her: https://www.rudecru.com/dk/69-toppe 

 

 

 

 

 

 

·      En tank top

Intet siger “jeg er lige hoppet ud af sengne men ser skide godt ud”, som en løst stiddende tank top.

De er super behagelige og komfortable og holder varmen på afstand på de rigtig varme dage. Lav et outfit sammen med et par fede leggings eller et par pige sweatpants og et par lækre sneakers – og du har det komplette look.

Nothing says “just came out of bed” in a more fashionable way than a loose-fitting tank top. It’s very comfortable and keeps out the heat in summers! Pair it up with leggings or sweatpants and add a pair of comfortable joggers to complete the look! 

 

 

 

·      Den klassiske t-shirt til piger

På toppen af listen over basic streetwear finder du selvfølgelig klassikeren.. en t-shirt.

Plaing eller med fede prints –det bestemmer du. Det er det hyppigste valg når man skal ud af døren og se lækker ud.. Hvis man har interesse I at stå ud af mængden – så tager du noget med nogle fede prints på.

Bær t-shirten sammen med et par jeans og sko, for det komplette streetwear look.

 

 

 

·      Hoodies eller hættetrøjer

Det perfekte streetwear tøj må være hoodien. Få dig selv en lækker hoodie med fede prints eller statement for ekstra opmærksomhed. Det er blevet super populært med store fede prints, kombineret med et par frække sweatpants eller jeans til.

 

 

 

Bukser:

·      Leggings

De matcher perfekt med stort set hvilken som helst top. Og hvad der er endnu bedre, er at de oftest er noget billigere end jeans, og andre benklæder – så der er gode muligher for at have flere muligheder I garderoben. Et par mørke leggings eller helt sorte leggings er et must-have I skabet, da de kan kombineres med ALT.


·      Sweatpants

Super behagelige og lækre at have på :) også kendt som throwbacks eller søndagsbukser.. I dag kan sweatpants kombineres med ALT - se eks. de fede sweatpants til piger fra BSAT, som er meget populære i øjeblikket: https://www.rudecru.com/dk/67-bukser#/price-149-750/order-id_product-desc/p-1/manufacturer-53 

 

·      Jeans

Ideelle til stort set hele året når man bor I Skandinavien J Streetwear jeans er efterhånden blevet en klassiker I modebranchen. De kan sammensættes med stort set alle beklædningsgenstande og alt slags fodtøj.. om du er til sko, sneakers eller høje hæle – så kan jeans til kvinder nemt bruges I outfittet.

 

 

Til fødderne:

 

·      Sko og sneakers

Det perfekte valg til streetwear, på grund af deres comfort og fleksibilitet. Sneakers er oprindeligt designer til at jogge og gå I, så det er perfekte hvis man skal rundt omrking – I stort set alt slags vejr. Det er super behagelige at have på, og oftest står du rigtig godt fast I et par sneakers, selv når det er småglat udenfor.

 

Se de fedeste sneakers til piger lige her:  https://www.rudecru.com/dk/80-sko

 Nu er du klar til at træde ud på gaden uden at bekymre dig om hvorvidt dit outfit rammer plet – mit råd er at du skal gå ud med hovedet højt, vel vidende at du har overvejet dit outfit, og det giver selvtillid – nu skal du bare ud og vise det JFølg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce