Subaru Crosstrek - Bilen du havde glemt alt om

Subaru Crosstrek - Bilen du havde glemt alt om

496visninger 0 svar | 15. sep 2022Subaru Crosstrek er den model der tidliger gik under navnet Subaru XV, og så er det bund og grund en Impreza med mere firhøjde. 

Dette er Subaru's nye model kaldet Crosstrek. Og dog. For i virkeligheden er det blot et større facelift af den model der tidligere hed XV. Altså Subaru's mindste Crossover på deres model program. Derfor er Crosstrek også bygget på den nu udgået Impreza Hatchback. 
Selvom det er et Facelift af XV, så er Crosstrek overraskende vokset med 15 mm i længden. Designet er også helt frisk, og det får også modellen til at se mere moderne ud end før. I Kabinen har Subaru lånt fra den større Legacy/Outback, hvor begge fås med et tablet-ligne touchskærm på 11,6". Af motorer vil Crosstrek kun fås med Subaru's eneste Hybrid tilgængelig for det europæiske marked. Nemlig deres 2-liter e-Boxer med 167 hk og 194Nm. Samme motor findes også i den større Forester. Den får hjælp af et CVT-gear af eneste gearmulighed. Ude for de europæiske grænser udgår den gamle 2,0 og 2,5 Boxer benzinmotor, hvor en helt ny motor (måske 1,5 -liter trecylinder? ) skulle ankomme på et senere tidspunkt.  Men som sagt fås Crosstrek kun med en 2 -liter benzinmotor, der får hjælp af et mindre 13 kWh batteri. 

Det er uvist om Crosstrek overhovedet kommer til Danmark da den forrige model ikke var den helt store salg succes, grundet den høje nypris. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Subaru Crosstrek - Bilen du havde glemt alt om
Annonce