Super Bowl Bilreklamer

Super Bowl Bilreklamer

215visninger 4 svar | 25. jan
Næste søndag er Super Bowl Sunday, den største sportsbegivenhed i USA, hvor de to finalister i NFL ligaen skal kæmpe om sæsonens mesterskabstitel.

Millioner af mennesker følger Super Bowl på TV, og der er tradition for at virksomheder, som bruger millioner af dollars på at få vist reklamer, laver sjove, mindeværdige reklamer. Det gælder også bilreklamer, og her er nogle eksempler.

Porsche
Porsche har netop offentliggjort deres 2020 Super Bowl reklame, og her er den:

VW
VW lavede for 9 år siden denne super populære reklame, som nok anses for at være en af de bedste Super Bowl bilreklamer:

Audi
Denne Audi reklame fra 2016 er nok en af mine favoritter. Den spiller i høj grad på følelser, og amerikansk historie.

Toyota
I 2016 lavede Toyota denne Prius reklame, hvor de laver lidt sjov med at Prius (af god grund) opfattes af mange som langsom.

49ers i Super Bowl
Det lokale NFL hold, San Francisco 49'ers, er i Super Bowl i år, hvilket er super spændende. Jeg er dog ikke virkelig stor football fan, jeg er mere til baseball, men jeg har alligevel haft et par sjove oplevelser som er 49'ers relateret.

For nogle år siden boede jeg i det meget trendy og hippe kvarter Santana Row i Silicon Valley. Hver eneste morgen, når jeg skulle afsted på arbejde, bakkede en af beboerne ud af garagen, lige foran mig, og blokkerede vejen mens hans børn steg ind i bilen. Det irriterede mig ret kraftigt, han kunne da i det mindste holde ind til siden. Men nej, mindst 2-3 gange ugentligt, holdte jeg der og ventede. Bilen var en fed, hvid Porsche Panamera, med nogle meget specielle fælge, som jeg aldrig havde set før. En del af fælgene var hvide som resten af bilen. 

Da jeg så sad og så optakten til Super Bowl det år, hvor de lokale 49'ers var i finalen, viste en lokal station optagelser fra da spillerne ankom til deres facilitet (nogle dage tidligere), hvorfra de skulle rejse sammen til stedet hvor Super Bowl skulle spilles. Og der, på TV, så jeg selvsamme Porsche, og ud af bilen trådte Vernon Davis (ifølge TV udsendelsens grafik) - som jeg ellers kun kendte af navn. Jep, det var altså en af NFL liga'ens stjerner jeg adskillige gange havde holdt og dyttet af...

Der var faktisk også en anden spiller som boede i samme kompleks. Jeg husker ikke hans navn, men jeg havde set ham gå rundt omkring poolen og vores fællesarealer i flere dage før Super Bowl, han gik altid med solbriller, store hovedtelefoner, og gik bare koncentreret rundt med et rimelig intenst look. Jeg fandt senere ud af at han også var en af spillerne. 

Da Super Bowl i 2016 blev spillet i Silicon Valley, på det dengang nye Levi's Stadium, boede jeg i gåafstand fra stadium'et. Nogle af mine naboer havde udlejet deres lejlighed for ca. 20.000 kr. pr. nat til football fans som skulle til Super Bowl. Det er helt vildt hvad folk er villige til at bruge af penge på at se kampen. 

Jeg havde faktisk fået tilbudt en gratis billet, hvis jeg kunne tilbyde en overnatning. Jeg var meget fristet, men blev nødt til at takke nej. Vi var lige kommet hjem fra sygehuset to uger forinden, med vores nyfødte datter. Så det var ikke lige tiden til at have overnattende, feststemte gæster. 

Men på et tidspunkt skal Super Bowl da opleves. Måske næste gang det kommer til Levi's Stadium...

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Super Bowl Bilreklamer
 • Thomas N
  Thomas N Online Tilmeldt:
  dec 2003

  Følger: 33 Følgere: 24 Biler: 2 Svar: 650
    26. jan NFL/SB cirkuset er på en gang underholdende og vanvittigt.
  Vi er et helt hold venner der troligt ser kampe i tv, og rejser over dammen for at se kampe på div stadions.
  Vi undersøgte billetter til års SB i Miami, men måtte give fortabt med billet priser fra 50.000 kr.
  Nu håber vi SB kommer til Vegas i 2025. Så har vi også lidt tid at sparen sammen i smiley


 •   26. jan Jeg er ret sikker på at Super Bowl kommer til Las Vegas, da Oakland Raiders jo flytter dertil, jeg mener allerede at det er fra den kommende sæson. Jeg så byggeriet sidst jeg var i Vegas, og jeg kører forbi Raiders' stadium hver dag på vej til arbejde, og det bliver godt nok en opgradering for dem.

  Det vil blive et fedt sted at se Super Bowl, men sikkert også meget dyrt.


 • Thomas N
  Thomas N Online Tilmeldt:
  dec 2003

  Følger: 33 Følgere: 24 Biler: 2 Svar: 650
    26. jan SB progammet er offentliggjort frem til 2024, så mange spår 2025 til at blive i Vegas

  Jeg har kun set PR videoer og tegninger af byggeriet. Det er på alle måder et spektakulært byggeri.

  Helt sikkert rigtig dyrt, når SB kommer til Vegas. Heldigvis er der nogle år at tjene/spare i


 •   26. jan Jeg har en timeshare, så jeg kan altid bo "gratis" når jeg er i Vegas. Men jeg er sikker på at de hoteller der er med i timeshare kæden vil have blackout dates, så man ikke kan booke til eks. Super Bowl.

Kommentér på:
Super Bowl Bilreklamer
x