Tanker omkring billeasing: Overvej dette

Tanker omkring billeasing: Overvej dette

12. jan

I stedet for at kaste sig ud i et bilkøb, så findes der også den mulighed som hedder leasing. Leasing og premium leasing kan vise sig at være et godt, og måske endda et bedre alternativ, end et bilkøb, alt efter hvad det er man ønsker sig. 


Bliv klogere på de forskellige typer af leasing og deres fordele i denne artikel. 

Kend de forskellige typer 

Når der er tale om leasing af en bil, så findes der forskellige typer indenfor kategorien. Der er blandt andet de lidt mere velkendte typer som flexleasing, privatleasing og erhvervsleasing, og så findes der også de mindre velkendte typer som eksempelvis korttidsleasing, sæsonleasing og splitleasing. 


Når man taler om leasing af biler, så er det flexleasing, som er den mest populære form for leasing. Årsagen til det må være, at de i de fleste tilfælde er den type, som bedst kan betale sig for den pågældende person. Men selvom flexleasing i de fleste tilfælde viser sig at være den form, som bedst kan betale sig, så er det stadig vigtigt at man sætter sig ordentligt ind i de forskellige typer, hvis man går med overvejelser omkring at lease sin næste bil. På den måde er man nemlig sikker på, at man får valgt den rigtige aftale til sig selv, som passer bedst til ens behov. 

Hvornår giver det mening at få lavet en leasingaftale?

Om det giver bedst mening at få lavet en leasingaftale kommer helt an på, hvilken situation man står i, samt hvilke ønsker og behov man har til sin bil. Ofte siger man at jo oftere man ønsker at skifte ens bil ud, jo større mening giver det at lease. 


Når der er tale om leasingaftaler, så skal man vide, at hvis man har et ønske om at beholde bilen i mere end tre år, så kan det tit bedst betale sig at købe bilen fremfor at lease. Er man derimod i en situation, hvor man ikke helt ved om man skifter bilen ud indenfor de næste tre år, så giver det rigtig god mening at lease. 


Et godt eksempel kan være, hvis man er i den alder, hvor det ikke varer længe før man begynder at ville stifte familie. Børn er nemlig noget af det, som kan ændre betydeligt på ens behov for bil, og hvilken type af bil den skal være. Ved man at det er usikkert, hvilke situationer man kommer til at stå i, i de kommende år, om man for eksempel skal ud at rejse, stifte familie eller noget helt tredje, så kan det altså være en rigtig god idé at lease en bil fremfor at købe. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x