Tid til at få styr på bilen og boligen

Tid til at få styr på bilen og boligen

27. mar

Tiden er kommet til at bevæge os ud af huset og ud i det gode vejr. Foråret nærmer sig, og det betyder for mange også, at forårsrengøringen kalder. Det har boligen og bilen også godt brug for efter en vinter, hvor vi har været meget indenfor. Det er derfor tid til at give både bilen og boligen en god omgang rengøring, så begge dele bliver klar til de næste mange måneder, hvor man hellere vil tænke på at nyde vejret og solen frem for at gøre rent. Når man er i gang kan man ligeså godt både tage bilen og boligen. De hører på en måde sammen, da man tilbringer meget tid begge steder. Derfor er det også rart, at begge steder er behagelige at opholde sig, og det kan man også sagtens sørge for, at det er.


Radiatoren har brug for en kærlig hånd

Radiatoren har nok højst sandsynligt været tændt en del i vinterperioden. Og i den kommende periode bliver den nok også tændt og slukket flere gange. Der kan derfor være brug for at tage et ekstra kig på de forskellige radiatorer, da de muligvis har brug for en kærlig hånd. Måske sidder radiatorventilen fast, og der kan derfor være brug for at finde en ny termostat. Det kan synes svært at finde den rigtige, men der er mange muligheder. Klik her og find den termostat, der passer til radiatoren. Det er rart fortsat at have en radiator, der er klar til at varme boligen op, da der godt kan komme flere kolde dage. Det danske vejr er ikke altid lige nem at holde styr på.


Giv bilen en god rengøring

Når man er i gang med at sørge for boligens radiatorer, kan man ligeså godt også tage et kig på bilen. Der kan nemlig være et par ting, der trænger. Giv derfor bilen en god rengøring, hvor støvsugeren kommer i brug og tager det værste. Herefter kan de forskellige ting få en mere omhyggelig omgang, hvor man kommer helt ned i revnerne. Bilen skal måske og lige tjekkes igennem engang, så man er sikker på, at det hele fungerer optimalt og er helt fyldt op.


Tjek boligens udvendige dele

Udover at tjekke boligens indvendige inventar er det også vigtigt at tage et kig på boligens udvendige dele. Både døre og vinduer kan have brug for at blive smurt og rengjort, da Danmarks vind og vejr helt sikkert har sat sig sine spor. Også tagrenderne har brug for at blive tjekket igennem. Der kan have samlet sig en masse snavs i tagrenderne, og derfor er det vigtigt, at man får det tjekket. I det hele taget er det vigtigt engang imellem at kigge tagrenderne efter, da det er centralt, at de fungerer optimalt. Også taget og fliserne kan have brug for en kærlig hånd, da begge dele godt kan være blevet mørkere på grund af snavs og alger, som vejret har taget med sig. Der er altså flere ting gå i gang med.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg