Tips og tricks til bedre en bedre medieoplevelse i bil...

Tips og tricks til bedre en bedre medieoplevelse i bil...

4. feb 2019

Du behøver ikke at være ejer af de dyreste og mest eksklusive biler, for at du får god lyd ud af højtalerne og en brugervenlig touchscreen der hjælper dig på vej. Lige meget hvilken bil, du har, så fortjener du en garanteret førsteklasses oplevelse. Ligesom alle andre, så har du også brug for at kunne læne dig tilbage i sædet, mens du sætter speederen i bund på de danske motorveje, og samtidig skrue op for musikken. Uforstyrret kører du afsted til din helt egen privatkoncert direkte i bilen, mens bilens GPS viser vej. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du får din bil op på et helt nyt teknologisk niveau.


Hvad er vigtigt?

For det første er det alfa omega at have den rigtige medieafspiller. Med nutidens teknologi, så kan det være et godt råd at have en afspiller, som er kompatibel med bluetooth, så du nemt kan slutte din telefon til afspilleren. Dermed får du mulighed for at streame musik direkte fra din telefon, uden så meget som et USB-stik eller en ridset CD. Udover afspilleren er det også vigtigt med lyden. En god investering er højttalere og subwoofere, som tager lyden til et helt nyt og langt højere niveau. Med subwoofere får du den helt perfekte bas, og med de rette højttalere får du den lyd der dækker dine behov, så du ikke behøver nøjes med det, bilen kommer med.


Prøv en multimedieafspiller

Hvis du vil have en luksuriøs oplevelse i bilen, så er et godt råd at prøve en multimedieafspiller som Pioneer Multimediaafspillere med Android auto. Med sådan en får du både radio, DAB, CD, DVD, men også trådløse og diskløse afspilningsmuligheder som Spotify og AndroidAuto. Vigtigst af alt, så får du også et stort display. Dette åbner op for helt nye underholdningsmuligheder. For eksempel lader AndroidAuto dig tale med din afspiller gennem voice commands, og du kan streame musik, YouTube, bruge Google Maps og andre apps - og har du en Android-smartphone, så kan du forbinde den også, og dermed vise din mobil på skærmen i bilen.


Til ethvert bilmærke

Du behøver ikke bekymre dig, om din bil overhovedet kan være kompatibel med sådan en afspiller - for det kan den. Hos Pioneershop.dk er der monteringsdele til alle bilmærker, og alle modeller under disse mærker. Derfor behøver du altså ikke bekymre dig, om din afspiller kan kommunikere med bilen. Så om du har en VW UP, en Toyota Yaris eller en Porsche Cayenne, så findes der løsninger til dig.


Husk stadig trafikken

Selvom bilen nu er blevet en langt sjovere oplevelse, så skal du stadig huske, at du kører bil og er ude i trafikken. Derfor skal du ikke lade din afspiller stjæle al din opmærksomhed, men lade den være en hjælpende hånd, om det er som navigatør, vejr- eller traffikmeddeler. Når du kan bruge voice commands, så behøver du heller ikke kigge på din afspiller, blot tale med den og have dine øjne på vejen. Husk også, at den høje musik kan være beroligende og lade dig fokusere på dig, din bil og vejen du kører på. God tur.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x