Tips til underholdning til børnene på bilferien

Tips til underholdning til børnene på bilferien

4. maj 2021

Står i overfor en lang køretur med jeres børn? Køreturen kan være lang, hvis børnene ikke har noget, at give sig til da de ikke forstår, den store afstand til jeres destination. Dette indlæg vil give jer tips til, hvordan i kan engagere samt underholde jeres børn til denne tur. 

Mad, drikke og snacks

Inden afrejse kan det være en god ide, at sørge for en madpakke, snacks og ikke mindst massere af væske til turen. I kan med fordel medbringe vådservietter, køkkenrulle og affaldsposer, så i har mulighed for, at smide jeres skrald ud. Hvis i har en popcornmaskine derhjemme, kan i poppe en masse popcorn, som vil give jeres børn en masse glæde på turen. Medbring en fryseboks hvis besidder en, så i kan holde jeres mad samt drikke køligt og frisk under turen. Dette vil gøre det meget lettere for jer, da børnenes sult vil blive stillet, og i dermed kan holde færre pauser. Dette vil give jer glade børn, der nyder turen. Pauser er selvfølgelig også en nødvendighed, hvis der er tale om en længere tur. 

Pauser

Det er et must, at holde nogle pauser undervejs. Dette skal gerne gøres hver 2-3 time. Hvis jeres børn er let til køresyge, er dette også en god metode til, at forhindre dette i at ske. Find nogle rastepladser med gode udendørs- samt sanitære forhold. Det kan være en rasteplads med en god legeplads, eller et fint grønt område. Dette giver børn samt voksne en mulighed for, at få brændt lidt energi af, da det ellers kan være lang tid at sidde stille i. I kan med fordel medbringe en bold, så i har mulighed for at spille. Toiletbesøg er den vigtigste del af jeres stop. Dette skal klares inden i rammer vejen igen. 

Underholdning

Børn forstår typisk bedre, hvilken lang tur der er forude for dem, hvis de selv har et kort med den afmærkede rute, som de kan sidde med og se visuelt. Underholdning i form af film, vil også give børnene en bedre mulighed for, at klare den lange køretur. Du kan med fordel medbringe én eller flere tablets med overførte film på. Medbring høretelefoner dertil, da børnene dermed kan sidde i deres egen lille boble, og i har mulighed for at høre en lydbog eller musik. Det er også en mulighed, at spille på en tablet, hvilket også er populært tidsfordriv for børnene. Selvom elektronik er en god måde og engagere børnene på, så i får en lettere køretur, så kan gammeldags fælleslege også være et hit.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce